KunstenSomLevevej er en del af MyArtSpace.dk

Sådan kommer du ud med din kunst.

Du vil i dette online kursus modtage insiderviden som får dig foran i køen og hjælper dig på vej til at leve af din kunst. Det eneste det kræver er at du indtaster din email så vil du være igang. Hele forløbet er 100% gratis så hvorfor vente og lade de andre komme foran.
Fordele men kun hvis du tilmelder dig!
image1

Gør dine besøgende til kunder

Mange kunstnerhjemmesider indeholder ikke det kunderne har brug for, du vil her lære hvordan du får en super proffesionel hjemmeside så dine besøgende bliver til kunder.

image4

Markedsføring af dig som kunstner

Rigtig mange kunstnere ved ikke hvordan de skal markedsføre sig i den nye digitale verden, udnyt dette til din egen fordel. Du vil her bliver guidet til hvad du skal gøre, og alle kan lære det.

image3

Kom ud og udstil

Det vigtigste er at du er til stede hvor dine kommende kunder er. Vi vil her hjælpe dig til at bruge tiden på de rigtige ting så du ikke spilder din tid og penge.

image2

Hvor skal du lægge din energi

Du kender det sikkert godt, du får så mange gode råd om hvad du skal gøre, men der er bare ikke tid til at gøre det hele. Vi vil her guide dig til at bruge de rette værktøjer og muligheder så du ikke spilder din tid og penge.

qloud landing page template
Tilmeld dig nu og få de første tips og guides med det samme

Sådan fungerer det

Du modtager hver uge nye tips og tricks til hvordan du sætter turbo på din kunstner karriere, du vil få masser insiderviden som du kan bruge med det samme. Skulle du ønske at stoppe med at modtage dette online kursus kan du altid afmelde dig.