kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 5223 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Epistel no. 20.Til fader Berg og Jergen - Maleri

Fakta

51 x 54 cm.
2500 kr.
Vist 1092 gange
Uploadet 03-04-2009
Digitale rettigheder: Kontakt kunstneren

Kunstnerens egne ord om værket

Remazol kridt på silkesatin præpareret med fortykkelse og gummiarabicum. Kridtstregerne er bearbejdet med vand og fortykkelse( tilsat kemikalier for dampfixering) så kridtet flyder ligesom fedtfarver, der tværes.

Støt mig!

Støt min kreative lidenskab ved at dele mine værker! Klik på "Støt mig" for at dele med dine venner på Facebook. Tak!

Støt mig!

Disse støtter mig

Du skal være logget ind for at kommentere og rose billeder Opret gratis profil

Værket er rost for

Tidligere kommentarer

A.C.Rosmon

Her har du fået et udtryk med runde former, masser af bevægelse, og udtryksfulde ansigtsudtryk og kropssprog. Dit spil, med flere farver i samme flade, giver et godt resultat. Bliv ved på denne her måde, så kan man godt se, at det ikke er børnetegninger. Nu maler jeg selv akryl, og jeg ved, at der er kommet hjælpemidler fra Golden, som i kombination med det du gør nu, måske kan gøre tingene endnu mere spændende og efektfulde, f.eks brug af interferensfarver.

06 April 2009

Tokni

herligt , jeg får lyst til at springe op og danse , det er nogle skønne lystige figurermed gang i, men jeg tror også farverne er med til at påvirke mit dansegen, jeg nyder meget disse lyse og klare farver ,flot lavet.

03 April 2009