95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Har du set det helt nye ArtBazar?


04-04-2014 Vist: 783 gange.

Vi er super stolte over at kunne præsentere det helt nye ArtBazar der er forbedret på en række områder.

Har du allerede adgang til ArtBazar er der ingen forringelser i dine betingelser - faktisk kun forbedringer.

 

Se det lige her...

 

Betaling med et helt almindeligt Dankort

Kunderne kan nu betale med et helt almindeligt Dankort når de handler på ArtBazar.dk. Vi bruger Quickpay og Nets som både er den mest sikre og kendte betalingsform herhjemme. Det vil give kunderne større tryghed ved at handle og betalingsforløbet er meget nemmere. Samtidig har vi indført 14 dages returret, så kunderne på ingen måde kan føle sig utrygge ved at handle.

For en god ordens skyld kan vi afsløre, at ingen af salgene via ArtBazar indtil nu er gået retur og skulle det ske er det kunden der betaler returfragten.

 

Provisionssalg

Vi har ændret betingelserne så man nu sælger via rent provisionssalg. Det vil sige at vi tager risikoen og du har ingen penge oppe af lommen. Salg der går igennem os tager vi 40 % i provision som skal dække alle vores udgifter til fx markedsføring, husleje, løn og moms. Og sælger du et værk uden om os tager vi 0 %. Det kan vist ikke gøres mere fair?

Har du allerede værker til salg via ArtBazar vil dine betingelser være uforandrede vedr. provision.

 

Lækkert nyt design

Alle disse forbedringer er pakket ind i det lækkert, nyt og moderne design der præsenterer værkerne på fineste vis på både computere, tablets og mobiltelefoner.

 

Hvem kan sælge på ArtBazar.dk?

Alle der er medlem af MyArtSpace.dk. Du går bare ind på "Min side" og vælger ArtBazar indstillinger. Derfra kan du opsætte din ArtBazar profil. Når den er klar kan du sætte billeder til salg.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

benie
Hej Knud og Thomas Designet er klart blevet meget bedre - stor ros til det. Jeg er nok lidt tungnem, for jeg forstår ikke helt konsekvenserne af det nye provisionssalg. Er det tilfældet, der styrer, om salget går gennem jer - altså om kunden henvender sig direkte til kunstneren eller til jer? Hvis man ikke på forhånd ved, om der skal betales provision af salget eller ej, er det ikke nemt at sætte en pris på. Betyder den sidste sætning under afsnittet provision, at der ikke tages provision af salg af de billeder, der allerede er lagt på uanset om salget går gennem jer, så der kun tages provision af nye billeder? eller betyder det, at der heller ikke tages provision af nye billeder, som stammer fra nuværende kunder (altså kunstner, der allerede er jeres kunde). Hvad er det for en risiko I tager - gælder det f.eks skade på billedet under transport? Betaler I transporten og sørger for levering af billedet? Med mindre vi som bestående kunder er fritaget for provision af ogå nye billeder, kan jeg kun se, at det er en stor forringelse, som vi ikke får mere for, end en pænere Artbazar side. vh Betty Nielsen (Benie)
04 April  2014

Jensen test

 Hej Betty

Der er ingen ændringer i betingelserne for eksisterende kunstnere som har billeder til salg via ArtBazar, dette gælder både de billeder som ligger på siden nu og kunstværker du sætter til salg fremover.

Det vil sige at du som hidtil har samme betingelser for dine værker du sælger via ArtBazar.dk

Mvh

Thomas Vestergaard

 

 

 


05 April  2014

benie
Hej Thomas Det lyder virkelig godt - så kan jeg kun være meget tilfreds vh Betty
05 April  2014

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"