95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Malerpaletten

Nu i Danmark - Sakura Pigma Micron


16-04-2015 Vist: 754 gange.

Blog indlæg for Sakura Zentangle

Meditation med Zentangle

Har i oplevet den frie og kreative verden med Zentangle?

Netop nu lanceres Pigma Micron penne fra Sakura i Danmark, de er perfekte til Zentagle!

Pigma Micron pennene er også særdeles velegnet til, at benytte med andre malemedier, her kan for eksempel nævnes akvarelfarver – en kombination af disse to kan give de mest fantastiske farvestrålende billeder. I modsætning til andre blækbaserede penne med lang tørringstid, har Sakura udvilket deres permanente Pigma Micron pen som er hurtigtørrende og permanent.

Vi er særdeles glade for disse penne, du behøver hverken være kunstner eller den mest kreative person før du vil opleve en spændende verden med mønstre, former og tegninger – alt i alt er det en helt uforudsigelig kunstform. Sakura Pigma Micron er virkelig alsidige og kan bruges til mange formål!

 

Blogger i fokus

Hvordan kunne en blå – sort ink pen som Sakura Pigma Micron 05, slippe forbi min radar? Jeg er en stor Micron fan og bruger 03 micro penne hele tiden. De er også nogle af mine favortitter til at bruge i notesbøger. De skriver godt, kan bruges på alle typer papir og så er de til at erstatte – Så vær ikke nervøs for at miste eller ødelægge dem. Så hvordan kunne jeg overse denne fantastiske pen? (Kilde; http://www.penaddict.com/blog/2014/7/14/sakura-pigma-micron-blue-black-review)

Pigma Micron pennene ligger pakket i sæt med forskelligt indhold og tilbehør. Så om du er begynder eller mere erfaren, findes der et sæt som passer til netop dit behov.

 

Zentangle er mere end blot tegninger og en kreativ hobby. I mange sammenhænge bruges Zentangle til andre formå, heriblandt:

  • Terapi
  • Udannelse
  • Koncentration
  • Mod depression
  • Underholdning
  • Udvikling af førlighed

Find din forhandler på jbf-art.dk eller besøg os på www.facebook.dk/malerpaletten

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"