95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Sådan undgår du at ruinere dig selv i juletiden


10-11-2020 Vist: 70 gange.

Tiden som alle studerende frygter mest er ved at nærme sig med hastige skridt. Januars økonomiske tømmermænd er en realitet for rigtig mange studerende, og det er der én, enkel begivenhed, der er skyld i - nemlig julen. Julen er en hyggelig, familiær og dejlig tid, men den koster knaster. Nogle gange knaster, som du som studerende simpelthen ikke har. Især ikke hvis bøgerne til det nuværende semester har været særligt dyre, eller der er røget et par ekstra fadøl ned til studiegruppemøderne. Men heldigvis er der måder, hvorpå du kan spare penge i julen.

 

Få overstået julegaveindkøbene den 27 november

Den 27 november er en oplagt dato til at spare penge på julegaveindkøb. Her er det nemlig Black Friday! Black Friday er et koncept, hvor en lang række af butikker og virksomheder nedsætter priserne på forskellige varer. Det gælder i særdeleshed elektronik, mode og forbrugsgoder, som oftest er dem, ønskelisterne består af. Derfor er rådet herfra: Spar penge som studerende ved at shoppe på Black Friday.

 

Hvordan køber jeg ting på Black Friday under Corona?

Hvis du har hørt bare en lille smule om Black Friday, så ved du sikkert allerede, at datoen ofte er ensbetydende med lange køer og store grupper af mennesker stimlet sammen på lidt plads. Det lyder ikke ligefrem Corona-venligt, og det er det i særdeleshed heller ikke. Men folk ligger oftest i køer for at få adgang til de gode tilbud før alle andre. Men det behøver du faktisk slet ikke i år. På internettet kan du nemlig købe dine Black Friday-produkter, uden at skulle ud af hoveddøren. Du kan shoppe igennem hos de mange forskellige leverandører, og både se besparelser og produkter online. Det kan oven i købet gøre dagen meget lettere at komme igennem, da en alminelig Black Friday oftest er en stressende affære.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"