kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer
AnnoncerDine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 5214 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

En lille infoblog omkring det arbejde vi laver lige nu

  • Print denne side

Til dem det måtte interessere vil jeg her løfte lidt af sløret for vores arbejde i øjeblikket.

Vi er godt igang med at fjerne Googlereklamerne på sitet. Det er de mange tekstreklamer som løbende vil blive fjernet. Faktisk er de væk fra forsiden, profilerne, blogs, nyheder, kunstprofilerne og anmeldelsessiderne. Der mangler stadig en del, men nu er de væk fra de mest viste sider. Reklamer er et nødvendigt onde for et gratissite som MyArtSpace.dk, men de gav for lidt i forhold til hvor meget de forstyrrede - så nu må de væk.

KunstTalent skal gentages i 2011. Vi leder efter dommere og præmiesponsorer. Håber vi kan opnå samme fine præmier som i 2010-udgaven.

Online kunstskolen er under opbygning. Jeg har pt. 3 interesserede undervisere, som jeg endnu ikke har nået at ringe til og det nager på samvittigheden. I er ikke glemt og den kommende uge vil jeg give den en skalle på den front. Samtidig er det en stor glæde at andre undervisere er kommet godt ud af starthullerne og en række gode videoer er allerede tikket ind. Det bliver rigtig fedt at se hvad det skal blive til.

Udstilling i Herning Centret er godt igang med at blive udsolgt. Der kommer løbende flere til og det ser rigtig spændende ud med de fantastisk dygtige og meget forskellige kunstnere, der har meldt sig under fanerne.

Vi roder lidt med en vennefunktion, som I måske kender det fra andre sites. Man vil få særlige muligheder for at kommunikere med sine venner. Planen er blandt andet, at man kan vælge kun at dele noget indhold med sine venner. Fx et halvfærdigt værk man gerne vil have respons på fra ens kunstnervenner...

Der er et ønske blandt brugerne om at kunne lave grupper... Den er også på listen... Vi diskuterer lige i øjeblikket hvordan de skal fungere...

Bemærk i øvrigt lige, at dette ikke er en officiel nyhed fra MyArtSpace.dk, men bare nogle strøtanker fra "en af os". 

Venlige hilsner!

Knud

Kommentarer

Rikke Roger Reif skrev den 01-11-2010 kl. 22:26:49

Dejligt så aktive I er -. I får bare skabt sådan en god side - Tak :-),

SilverScreen skrev den 05-11-2010 kl. 00:10:41 ArtBazar.dk Se hjemmeside

 Det er dejligt at fornemme den tro på modellen som osse er realistisk, for det I har taget hul på, kan nemt udvikle sig til det mest populære site, at der bliver gjort op med de gamle skabeloner er osse fint, for helt rigtigt, vil to erobrede reklamer, betyde hundreder flere medlemmer. Jeg er osse sikker på at der med tiden vil vise sig bedre foretnings muligheder end de der er skrottet,  Problemet på webbet er jo, at når man først er blevet medlem på et site,og de første 15 minuters berømmelse er overstået, skal der gerne være de tilbud der er relevante for dig som bruger og helst nogle muligheder, der ikke begrænses af, at der er en tyk kø ved døren --- mange sites er fastlåst i en meget rigid vej gennem sitet, og det er somom det er næsten umuligt at få selv fornuftige forslag igennem, --- måske fordi faktisk hvemsomhelst, kan oprette og drive et site, men kender man ikke koden, er der kun de muligheder, puslespillet tilbyder.

Det væsentlige lige nu er nok osse den åbenhed I har valgt omkring processen og det at man kan stille sine forslag, er noget af det der er helt unikt. ------- De mere hærdede brugere på et site som dette, har jo været gennem mange sites og så ved man jo, at når skilderierne er uploaded og profilen er rettet til, jamen, --- så er det sjældent der sker mere, medmindre man selv undersøger mulighederne og der ellers er nogle, på den måde er det vældigt forfriskende, det der er skitseret, det er en udfordring, for her vil der blive brug for brugernes initiativ, og bruger gruppen er jo kendt for god fantasi.

Thomas Vestergaard skrev den 05-11-2010 kl. 21:04:39

Hej Silverscreen

Jeg tror du har fat i mange rigtige ting omkring hvordan folk bruger en side som denne, derfor arbejder vi også hele tiden med nye tiltag for at I får mere ud af siden.

Vi har, som du selv nævner, valgt at være meget åbne omkring hvad der sker med siden, for uden Jer var MyArtSpace.dk ingenting, og vi håber på at gøre en forskel ved at lytte til Jeres forslag og løbende bliver de ideér også brugt.

Dennis Vedel skrev den 09-01-2014 kl. 08:41:34 ArtBazar.dk Se hjemmeside

simpelt men alligevel viser det præcist hvad det er. Jeg synes rigtig godt om det
  • Første
  • Forrige
  • Side 1 af 1 sider
  • Næste
  • Sidste

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar.

Artikler

Tips og tricks