95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Afstemningen er åben


01-06-2012 Vist: 465 gange.

Vi har nu åbnet for afstemningen i første runde af Årets Værk. Temaet er "følelser" og du kan være med til at vælge årets vinder. Deltagerne dyster om stor ære og kunstnerartikler for 3000 kr. i vores kommende webshop.

Klik her for at stemme... (Du bliver måske bedt om at logge ind)

Ønsker du at tilmelde dine værker til konkurrencen, så er der åben lige nu til anden runde hvor temaet er "Liv og død" - læs mere på www.myartspace.dk/av

Teamet bag MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

EGE

Hvorfor er det ikke muligt at bladre mellem billederne uden at skulle stemme på mindst hvert andet billede? Man har vel lov at være lidt selektiv.

Hilsen EGE


01 June  2012

1234

Hej Ege

Tak for dit input. Der er mange måder at gøre dette på - vi har valgt denne efter vores erfaringer fra sidste års udgave af konkurencen og Wild Card runden i KunstTalent - samt lange overvejelser.

Billederne vises to og to og er tilfældigt sammensat. Stemmerens opgave er at stemme på det af de to, man synes bedst om. Så bliver man præsenteret for to nye. 

 

Alle billeder bliver bedømt lige mange gange. Og når afstemningen er slut er der visse billeder, der blevet stemt på oftere end andre. 

Fordelen ved denne måde at stemme er, at det er rigtig rigtig besværligt at snyde og det er umuligt at mobilisere sine venner til at stemme - hvilket ikke i sig selv er ulovligt - men bare uinteressant. Det er jo ikke en konkurrence om at have flest venner.

Så det er en meget fair måde at afgøre det på.

Mvh Knud


01 June  2012

Karin Waldhausen

 Altså Knud - med al respekt - det er sgu da ikke fair, at man tvinges til at stemme på noget lort for at komme videre til det man synes om - det er da ren fiktion!


05 June  2012

Groth

Jeg må også sige, så ruller man igennem afstemningen, og hvor er det ærgerligt at skal vælge imellem to af favorit billederne, og undlade at give den ene en stemmer, for næste omgang at skal give en stemme imellem 2 billeder der ligger langt lavere i ens prioritering en det man lige afviste, men det er ikke nemt at lave et afstemningssystem som samtidig også skal minimere snyd.


05 June  2012

1234

Hej  Karin og Groth

Jo det er fair. I det store billede.

For de værker der generelt ikke falder flertallets smag vil blive valgt fra i processen. De bliver jo matchet med nye værker hele tiden så i det store billede vil det være fair.

Vi har lavet afstemningen på præcis samme måde som i Wildcard runden i KunstTalent - hvor vi modtog stor ros for det. Og der er pt. blevet stemt mere end 4200 gange i denne første uge - så i vores optik er der taget rigtigt godt imod det.

Og når der bliver stemt så mange gange - så bliver billederne sat op imod hinanden så mange gange, at de fede værker vil "flyde oven på" - også selvom de ind imellem stilles op overfor et andet fedt værk.

At man så kan have en personlig oplevelse af at stemme et godt værk ud - eller at man skal tage stilling til, hvad der er bedst af to værker, man ikke synes om, er den pris man må betale for at undgå at det bliver en konkurrence i at have flest venner. 

Sådan var betingelserne i sidste års udgave hvilket mange var kritiske overfor.

Mvh

Knud


05 June  2012

Karin Waldhausen

 Jamen når du siger det Knud, så er det nok rigtigt...

Jeg gider ikke stemme på den måde.

MVH karin


05 June  2012

Groth

Enig at afstemningen er bedre end sidste år, og statistisk set har du sikkert ret i at det er den mest fair afstemning, men når man sidder i det kan det i enkelte tilfælde være lidt fustrerende :-),


06 June  2012

1234

Det forstår jeg godt Groth.

Måske opfinder vi en helt fantastisk løsning som alle vil være glade for til næste års udgave. :o),

Mvh

Knud


06 June  2012

mona jahn

hej knud

vedr. afsemning:

hvad med at sætte 10 billeder op , stem på 2

så er muligheden større for at vælge fra

mona


08 June  2012

1234

 Tak for ideen Mona. Den vil vi brygge lidt videre på. :),

Vh Knud


08 June  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"