Vind et kunstværk til 5000 kr, skriv dig op på vores malingliste

Close
MyArtSpace - Kunst på nettet, Se de flotte gallerier
kunstvæggen

ArtExclusive

Udvalgte kunstnere

Kunstnerartikler

Lærreder
Rammer




Annoncer



Dine værker fortjener opmærksomhed!

Ja tak!

Del dine værker og bliv set. Meld dig ind i Danmarks største kunstfællesskab med 8843 kreative som deler deres passion. Kom med i fællesskabet, det er helt gratis.

Lundehøjs blog

 30-04-2012

Af Lundehøj

OBJECT 12

poster: http://escapetoart.blogspot.com/2012/04/plakat.html

Min mand og jeg har lejet Kammergalleriet, Lemvig i Maj måned. Skulle nogen være i området, er i velkomne til et kig og en kop kaffe.

Udover os:) kan jeg stærkt anbefale bla., Holstebro Museum som altid har noget spændende på tapetet - og deres stationære undrekammer af John Olsen.

Museet for Religøs Kunst som ligger helt fantastisk og altid er et besøg værd.

Galleri Fjaltring - som ligger uden for lands lov og ret - et stenkast fra havet - og som altid har noget spændende at se.

Kh Yvonne


  • Læs eller skriv kommentar
  •  
     

     02-08-2011

    Af Lundehøj

    Ny hjemmeside

    Jeg kan stærkt anbefale mono net - der har et lille lav din egen hjemmeside værktøj - det ser ok prof ud - og er visuelt godt. - Især hvis html sprog, bare er et sprog :)


  • Læs eller skriv kommentar
  •  
     

     03-06-2011

    Af Lundehøj

    Forårs-kriller

    Første blogindlæg på myartspace. Det bliver et forsøg :)

    Jeg har haft super travlt i foråret - brugt tid på at gøre hytten super præsentabel, en form for stressangst :) - før den store konfirmation x 2 som skulle afholdes - indimellem det hele en fernisering med undertegnede, og hvad dertil hører af ting og sager som skal klappe inden.

    Ja også er der haven..... Som egentlig ikke er arbejde, men en tidsluger! og den skulle også tiptopultramegapow tunet - nåede lige at få sendt et par fotos af et par malerier til et us-magasin... det kan ses her...http://www.artistportfoliomagazine.com/

    Og nu... begynder det at krible igen... for nu er alt det der udenoms - ordnet på bedste vis - med super stemning i maven og det hele :) Idag sad jeg i haven og kiggede blade og bøger igennem - og GLÆDER mig til at få visualiseret min tanker og følelser igen.

     

     


  • Læs eller skriv kommentar
  •  
     

    Artikler

    Tips og tricks