95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Nyt tiltag skal sikre at alle værker ses


19-12-2013 Vist: 1519 gange.

2013 går på hæld og MyArtSpace.dk er endnu engang vokset markant i antal medlemmer og værker og lad mig slå fast at vi er ovenud glade for den udvikling.

Samtidig stiller det os overfor en udfordring. Hvordan sørger vi for, at den enkelte ikke oplever, at deres værker drukner i havet og forsvinder?  Det er et hovedtema for vores arbejde i disse dage og i året der kommer.

 

Favoritlisten

 Allerede i dag vil vi præsentere et initiativ – Favoritlisten - der efter planen vil sikre, at mange flere billeder bliver set. Det vil også sikre at mange flere billeder bliver bedømt og at de mest populære værker bliver fremhævet yderligere og at vi på den måde giver sitets besøgende en bedre oplevelse.

Det er stadig vigtigt for os, at vores side ikke kan bruges til at nedgøre deltagerne på sitet og jeg skal også understrege, at der ikke bliver tale om en konkurrence i at have flest venner. MyArtSpace.dk skal være et trygt, troværdigt og fair forum for kunstneriske sjæle – både de der træder deres første usikre skridt i kunstens verden og for de mere erfarne.

Det nye tiltag vil også kunne fungere som et værktøj for kunstnerne, der får et overblik over hvad andre synes, de er særligt gode til. Alle værker bliver set og bedømt af minimum 100 kunstnere.

 

Hvem kan deltage?

Alle værker på MyArtSpace.dk er automatisk tilmeldt og alle, der har lyst til at stemme, kan gøre det så længe de er medlemmer af MyArtSpace.dk. Det er gratis at deltage.

 

Dagens værk forsvinder

Tiltaget betyder også at dagens værk og ugens værk bliver afviklet og erstattes af Dagens, Månedens og Årets favoritter. Det vil kræve flere stemmer at opnå status som Dagens favorit end det hidtil har været tilfældet med dagens værk. Samtidig vil vi via top-lister hædre flere værker ad gangen.

 

40.000 værker… pyh ha - hvor skal vi starte?

Jo der er ingen tvivl om at de 40.000 værker der allerede er på sitet bliver en udfordring at får bedømt. Derfor er vi nødt til at tage det i steps og vi starter med de seneste 1000 værker. Løbende vil der blive tilføjet nye værker så der altid er nyt at se.

 

Hvad hvis mit værk bliver bedømt dårligt? Bliver jeg gjort til grin?

 Nej. Som altid sætter vi fokus på de værker, der bliver bedømt bedst af kunstnerne. Der bliver ikke lavet en ”taberliste”, men du får selv overblik over hvordan dine værker er blevet bedømt. Og det er vigtig viden som du kan lære af. Det fortæller dig noget om, hvad andre synes du er bedst til.

 

Vær med til at sætte dit præg på MyArtSpace.dk og gå ind og stem på www.myartspace.dk/www/favoritlisten

 

Glædelig jul

Knud / MyArtSpace.dk

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

benie

Hej Knud

Hvordan får vi overblik over, hvordan vore værker bliver bedømt? (2. sidste afsnit i beskrivelsen af favoritlisten)

Venlig hilsen

Betty Nielsen

(benie)


20 December  2013

1234

Hej Betty

Jeg går ud fra at du mener hvordan du ser hvilken bedømmelse de har fået?

Der bliver beregnet et score som dog ikke er synlig. Men den er et gennemsnit af alle de stemmer der afgives på et værk og den bruges til at rangere værkerne.

Der bliver - inden længe - offentliggjort den første Favoritliste hvor du nok vil få et bedre overblik.

På den lidt længere bane vil man også få adgang til at se hvordan ens egne værker har klaret sig. 

Mvh

Knud


20 December  2013

benie

OK - tak

vh  Betty


21 December  2013

bebro

 Hej Knud.

Ja alt nyt skal jo ha´en chance.Nu har jeg så stemt på alle dem jeg synes om (det vil sige for at komme videre skal man ind imellem trykke på noget man ikke bryder sig om (: Du skriver også at den der stemmer ikke kommer til at se det samme værk mere end 1 gang? Jeg har set gengangere der hver især bliver vist op til 4 gange :((;men er da spændt på at se om det blir bedre end det gamle system,tror nemlig ikke folk gider bruge så meget tid på at afgive bedømmelser :)))     Rigtig god jul og godt nytår til dig og din familie.

 


21 December  2013

1234

 Hejsa begge to

 
Ja stemmetallet vil afgøre om det er en succes. Jeg har ikke lige pt det aktuelle tal men det kom ret godt fra start og de gange vi har brugt en lignende model i forb. med et par konkurrencer, har det været temmelig populært. Tiden kan kun vise om det også bliver tilfældet her.
 
Der burde ikke være gengangere, men der kan være værker der er uploadet flere gange (det kan systemet ikke se forskel på) eller der kan være værker der er meget ens.
 
Thornemann - det er faktisk et uhyre fair system. Jo du er nødt til at stemme på nogle du ikke bryder dig om, men det er heller ikke et krav, at du bryder dig om det du stemmer på. Du skal blot vælge det, du synes bedst om. Værkerne bliver hele tiden matchet med et nyt værk så hvis du skal vælge imellem værk a og b kommer den næste stemmer til at se fx værk a og værk z overfor hinanden. Derfor vil værkerne få en rigtig bred vurdering.
 
Dette er så vidt jeg kan regne ud, den eneste måde at sikre at venner ikke bare stemmer på hinanden, hvilket jo er den klassiske model når der stemmes på nettet.
 
Jeg kan ikke sige, at der ikke er fine værker der er blevet overset med denne model (og som derfor ikke kom med i finalerne i de konkurrencer vi har afholdt med denne afstemningsform) - men jeg må sige at de værker der flød ovenpå og klarede skærene har været af rigtig høj kvalitet. 
 
Jeg glæder mig til at præsentere de næste trin i vores plan - jeg er overbevist om at de sammen med afstemningen vil skabe et meget bedre MyArtSpace. 
 
Godt nytår til jer begge.
 
Vh
Knud
 

28 December  2013

benie

Hej Knud

Jeg synes ideen er fin, fordi man herved (så vidt jeg har forstået?) får alle værker at se, hvis man deltager. Ville der være noget i vejen for at give flere muligheder at stemme imellem ved f.eks. at vise 6-10 værker ad gangen?

Vh Betty (Benie)


29 December  2013

1234

Hej Betty 

Det er faktisk noget vi havde oppe og vende. Måske skal den vendes en ekstra gang.

Grunden til at vi ikke satte flere billeder ind, var at nogle af billederne dermed vil ligge ovenfor andre og dermed vil de nederste måske ikke blive set i lige så høj grad fordi man som bruger simpelthen overser dem. 

Vi vil lige tage den op til genovervejsel og se om vi kan finde en løsning til at sikre at alle billeder bliver set.

mvh

Knud

 

 

 

 

 


02 January  2014

benie

Hej Knud

Det lyder fint. Nu, hvor vi er ved det at alle billeder bliver set - så havde jeg opfattet det sådan, at man ved at gå ind og stemme regelmæssigt ville få alle billeder at se, men enten har jeg misforstået det - eller også virker det ikke efter hensigten. Selv om jeg på forsiden har set en del nye billeder, er der ofte kun et enkelt sæt at stemme på. Jeg synes, det ville være dejligt, hvis man ved at gå ind og stemme regelmæssigt - f.eks. en gang i døgnet - var sikret at få alle billederne at se, men jeg ved godt, at man ikke kan gøre alle tilfredse

vh Betty


02 January  2014

1234

Hej Betty

For at få værkerne bedømt nok gange til at vi kan lave en endelig "score", er vi nødt til ikke at tage alle værker ind på én gang. 

Der ligger hele tiden omkring 1000 værker til vurdering og når et værk er "færdigt" ryger det ud og erstattes. Det sker hele tiden. Men det er ikke sikkert at dagens nyeste værker kommer med i voteringen lige med det samme.

Mvh

Knud

 

 

 

 

 

 

 


02 January  2014

Gitte Brandstrup

 Rigtig god ide, dejlig i har lavet det om så der er flere på engang, det bliver klart mere spændene. Jeg syntes dog jeg mangler at vide hvem der har lavet det forskelligt, så jeg har mulighed for at gå ind og se mere hos dem jeg fandt mest spændene.

Jeg mener også at det ville være en god måde at få vist sine øvrige værker frem, ved at sætte en form for navn eller w adrs på.

Når mine på et tidspunkt bliver vist, hvordan ser jeg så hvad de evt har fået af stemmer?

VH Gitte


19 January  2014

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"