95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Tour de France med ny dato - skal køres i sensommeren


11-06-2020 Vist: 402 gange.

Dette indhold er sponsoreret

Der er stille i sportens verden. Over (næsten) hele verden ligger alt idræt fuldstændig stille på grund af corona-pandemien, der raserer i alle lande for tiden. Det har fået konsekvenser for både de Olympiske Lege i Tokyo og Europamesterskabet i fodbold, der er blevet rykket til sommeren 2021. Men når det kommer til cykelverdenen, så er der endnu håb forude, for at Tour de France 2020 kan løbe af stablen. Indtil videre har UCI suspenderet alle løb på den her siden af sommeren, men Tour de France er ikke aflyst. Det har dog fået en ny dato, og derfor kommer vi til at skulle med i det franske etapeløb fra den 29. august til den 20. september i stedet for den tidligere angivede dato. Hvilke betydninger det får for f.eks. tour de france 2020 odds, er endnu uvist, men det er muligt at nogle ryttere kan profittere af denne ændring af løbsdatoen. I denne artikel kigger vi på, hvad det bliver for et Tour de France vi skal følge i år, da det af gode grunde ikke er som det plejer. Faktisk diskuteres det lige nu om, hvordan etaperne skal afvikles, og hvordan man sikrer de mest optimale rammer for både rytter, arrangører og publikum. Det kan måske endda være, at Touren dette år skal afholdes uden tilskuere på grund af den øgede smittefare, der er forbundet med store events. 

Proudhomme er optimistisk forud for afviklingen af Tour de France

Løbsdirektøren for Tour de France Christian Proudhomme er dog optimist i forhold til at få afviklet 2020-udgaven af Tour de France. Med den nye dato regner han helt bestemt med, at der kommer til at være et fransk etape løb denne sommer. Han siger dog også, at alt ikke er som det plejer, og anerkender at det bliver et noget andet Tour de France, end folk ellers er vant til. Det skal dog blive spændende at se, om der virkelig kommer en udgave af Grand Tour’en denne sommer, eller om Tour de France må lide samme skæbne som f.eks. Tennis-Grand Slam’en Wimbledon, der måtte aflyse.

Alternativt Tour de France i vente? - Ny dato, samme rute

Det er uden tvivl et nyt og anderledes Tour de France, der venter rytterne i denne års udgave af det traditionsrige etapeløb, der altså nu har start i slutningen af august og strækker sig langt ind i september.

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"