95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Brug din juleferie på at være kreativ med familien


16-12-2020 Vist: 35 gange.

Vil du i gang med dit næste kreative projekt, så er juleferien det perfekte tidspunkt at gå i gang. Og du kan med fordel samle familien om et projekt, som I alle kan være med til. Det er en god måde at skabe noget julestemning samtidig med, I er sammen på en anden måde, end I plejer.

Find penslen frem

En god ide til et krea-projekt er at gå i gang med at male. Hvis væggene trænger til en omgang maling, kan I med fordel vælge en flot farve. Hvis ikke, kan en simpel hvid også være rigtig flot. Har I planer om et større indretningsprojekt, så tag et kig på www.moderno.dk, og få inspiration til, hvad I kunne tænke jer at lave om. Det er en sjov måde at være sammen med familien på, da I sammen udvikler jeres hjem.

Hvis ikke væggene trænger til maling, er der næsten altid brug for noget flot vægpynt. Så behold I bare penslen i hånden og mal et maleri sammen. Det er en god måde at bringe familien sammen om noget, der kun er jeres.

Klippe-klister dag

Hvis I har været i gang med den store vinteroprydning, og har lagt en masse bøger til side, som skal gives væk, har I rig mulighed for at lave nogle flotte decopager. Find saks og papir frem, og gå på opdagelse efter nogle flotte motiver i bøgerne og bladene. Det er sundt at være sammen i familien, og det er også sundt at udfolde sig kreativt. Man hygger sig altid ekstra meget, når man kan være sammen om at skabe noget nyt. Og det er juleferien perfekt til. Julen handler om kærlighed og familie. Så vær sammen i ferien, det vil alle nyde godt af. Og hvad siger ikke hygge som at være kreativ med sine aller tætteste.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"