95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Sådan kan du spare penge på din bolig, så du har råd til at vedligeholde din hobby


23-12-2020 Vist: 42 gange.

At have en hobby kan godt koste mange penge i længden. Maler man, skal der købes maling, pensler og gode lærreder. Strikker man, skal der være råd til garn og opskrifter. Og sådan er det med de fleste hobbyer. Er du i tvivl om, hvor du eventuelt kan spare nogle penge, så er din bolig et godt sted at starte.

Du kan spare penge på dine a conto-udgifter

Bor du i lejebolig, kan du nok godt nikke genkendende til, at huslejen og alle a conto-udgifterne er de største udgifter, du har. Selve huslejen er der ikke så meget at gøre ved, også selvom det selvfølgelig er en god ide at holde øje med huslejestigninger, og om de overhovedet er gyldige. A conto-beløbene er der, hvor du kan spare nogle penge. Det handler dybest set om at bruge mindre strøm, vand og varme. Det betyder ikke, du skal mangle lys eller gå at fryse. Det drejer sig blot om, at du fremover bør tænke over dit forbrug. Det indebærer blandt andet at slukke lyset, når du forlader et rum, og sørge for, at din bolig er ordentligt isoleret, så der bliver holdt bedre på varmen. Du kan også med fordel begynde at bruge flasker til dit vand, der kan ligge i køleskabet. Så skal du ikke vente på, at vandet fra din hane bliver koldt, hver gang du skal have et glas.

Lav en madplan

Dine måltider er også en del af husholdningsbudgettet. Ved at lave en madplan og eventuelt have en madkonto, du sætter penge ind på hver måned, kan du spare nogle penge. Det er blandt andet fordi, du så ved, hvor mange penge, du kan bruge på mad hver måned. På den måde danner du et overblik over, hvor meget du kan bruge på eksempelvis maling, pensler og papir. Og så undgår du også impulskøb, som ofte kan ødelægge et budget.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"