95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Sådan får du en bedre oplevelse med hjemmesiden til din kunst


31-01-2021 Vist: 53 gange.

Sådan får du en bedre oplevelse med hjemmesiden til din kunst

Mange kunstnere, uanset om det er amatører eller erfarne kunstnere, der lever af at male, har en hjemmeside, hvor de udgiver billeder af deres kunstværker til interesserede kunstelskere, der sidder foran deres egen skærm og følger med. Hjemmesiden skal helst gerne være en god oplevelse for både dig og folkene ude foran skærmene - og hvem ved, måske kan denne hjemmeside være din vej til nye og flere kunder?

 

Et solidt og stabilt domæne

Det første skridt til en god hjemmeside er, at hjemmesiden bliver oppe, og ikke hele tiden går ned med tekniske problemer. Har en person, der følger med på hjemmesiden, forsøgt at komme ind på hjemmesiden flere gange uden held, er der en stor risiko for, at de ender med at give op - og på den måde kan du miste mange besøgende på hjemmesiden.
Det er altså helt fundamentalt vigtigt, at domænet til din hjemmeside er stabilt.

 

Et godt layout på hjemmesiden

Når det nu er en hjemmeside til visning af kunst, er det også klart en fordel, hvis der er et behageligt og overskueligt layout på din hjemmeside. Det er rarere for følgeren at kigge med på hjemmesiden på denne måde, ligesom det kan blive lettere for dig at sætte kunsten op på hjemmesiden, hvis det er overskueligt at finde rundt.

 

En god internetforbindelse fra din side

Når du skal lægge ting op på denne hjemmeside, er det vigtigt, at du har en god internetforbindelse. Du kan godt risikere, at det er nogle store filer, der skal uploades, og hvis du ikke har en internetforbindelse, der kan holde til dette, kan det hurtigt komme til at tage meget lang tid at uploade disse filer. Vil du gerne finde en blanding af kvalitet og pris, så se en liste over det billigste bredbånd her.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

luciham20
I enjoyed reading your articles. This is truly a great read for me. google
15 February  2021

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"