95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Sådan får du ny inspiration til kreative projekter


26-05-2021 Vist: 27 gange.

Sådan får du ny inspiration til kreative projekter

Er du vild med at være kreativ? Så kan du helt sikkert nikke genkendende til, at det af og til kniber med inspiration til nye kreative projekter. Nogle gange stirrer vi så længe på et blankt lærred, at vi bliver blinde for potentielle idéer og muligheder. Heldigvis er der et par ting, du selv kan gøre for at få kreativiteten til at pumpe løs og inspirationen til at komme til dig.

 

Lav noget helt andet og lad inspirationen komme til dig

Hvis du udelukkende fokusere på at komme på en kreativ idé, så kommer din hjerne på overarbejde, hvilket kan hæmme kreative tanker og inspiration. I stedet bør du slappe af og lave noget helt andet såsom at høre musik, komme udenfor, være sammen med nogle af dine nærmeste. Der er også nogle, der drager stor nytte af at dyrke motion, når de mangler inspiration. Det kan både være at hoppe på en spinningcykel eller tage en tur i træningscenteret. Det giver dig mulighed for at koble fra og vende tilbage med fornyet inspiration.

 

Vær’ ukritisk overfor dig selv

Kan du også godt finde på at kritisere dig selv, når du er kreativ eller er i færd med at brainstorme nye idéer? Det kan faktisk ligefrem blokere potentielle idéer, hvis du forkaster alle forslag uden at give dem en chance. Det er langt bedre, at du anerkender alle idéer – gode såvel som dårlige. Det kan være en god idé at skrive dine forslag og tanker ned på papir eller skitsere dine idéer.

 

Lad dig inspirere af andre kunstnere

For nogle kan det virkelig sætte gang i de kreative safter at nyde og iagttage andre kunstnere og deres kunstværker. Dermed ikke sagt, at du skal kopiere deres kunst, men det kan give dig fornyet inspiration og drivkraft til at komme videre med dine egne kreative projekter.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"