95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Kunstnere støtter Haiti - og du kan hjælpe


21-06-2010 Vist: 6251 gange.

En række kunstnere donerer deres værker til en auktion på Lauritz.com til fordel for Haiti.
 
Det er et initiativ som billedkunstner Stina Stærfeldt har taget. Projektets mål er at hjælpe børn og unge i Haiti. Med udgangspunkt i kunstårbogen ”101 KUNSTNERE” af Tom Jørgensen, har kunstnerne fra bøgerne doneret et værk, der vil blive bortauktioneret på Lauritz.com i perioden 22. JUNI – 6. JULI 2010.
 
Pengene fra salget af de mange kunstværker, samt Lauritz.com normale salær, sendes via UNICEF til Haiti. Her bliver indsatsen prioriteret på at få børnene tilbage på skolebænken, at forebygge underernæring, at sørge for bedre hygiejneforhold og rent vand og ikke mindst at beskytte børn mod vold og udnyttelse. 
 
Pressen skriver i disse dage meget om at vi har glemt Haiti, hvor nøden nu er større end nogen sinde. Her er en mulighed for at være med til at gøre en forskel! Parallelt med auktionen er det muligt at sende donationer via SMS, eller kontant donationer ved indbetaling direkte til Unicef konto. Besøg evt.
www.101kunstnerestotter.dk og læs mere.
 
Vi ved at flere kunstnere herfra siden deltager - I skal være meget velkomne til at skrive en kommentar nedenfor og give jer til kende.
 
Vi ønsker jer alle alt mulig held og lykke med det fine projekt!
 
Teamet bag MyArtSpace.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"