95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Undervisere søges til ny kunstprojekt


13-07-2010 Vist: 5426 gange.

Hvis du har lyst til at undervise til et kamera så er det her lige noget for dig.

Det drejer sig kort fortalt om at vi vil lave en side på MyArtSpave hvor vi viser forskellige undervisningsvideoer om kunst. 

Nu tænker du måske, at det lyder meget svært og tidskrævende - men det behøver det slet ikke at være! Du skal selvfølgelig have adgang til et videokamera med stativ og en computer med et simpelt videoredigeringsprogram - fx moviemaker der følger gratis med windows. Den del vil vi gerne guide dig godt i gang med.

"Hvad får du for det?" 
Det korte svar er penge. Vi sælger adgang til videoerne - og fordeler byttet imellem os: 60 % til dig og 40 % til os. Hvad det bliver i kroner og ører er svært at give et godt bud på - vi er de første der gør det på dansk grund. Men vi ved der er 650.000 der tegner og maler i DK og adgangen til internettet er jo meget udbredt, så kundeunderlaget er i hvert fald til stede!

"Hvad skal du undervise i?"
Det tager vi en god dialog omkring. Det er dog vigtigt at videoerne hver især holder sig til et skarpt afgrænset og konkret emne, så brugerne nemt kan finde frem til lige netop den film/lektion de har brug for. 

"Det lyder spændende - hvordan kommer jeg med?"

Du sender os en mail via kontaktsiden hvor du skriver lidt om hvad du kan undervise i og om du evt. har undervisningserfaring.

Håber at høre fra dig!

Teamet bag MyArtSpace.dk

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"