95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

Millioner til kunsten ligger og venter


23-06-2011 Vist: 5845 gange.

De danske kunstforeninger handler hvert år kunst for millioner af kroner.

Vi er med vores nye service Kunstnerkontakt.dk igang med at opbygge et system, så kunstnerne let kan præsentere sig overfor de mange foreninger - med alle de oplysninger foreningerne efterspørger, når de søger nye kunstnere. Det bliver nemt og du slipper for at finde foreningerne, skrive mails og breve alt det andet administrative bøvl. Kort sagt kan du holde fokus på kunsten.

Vi har lige nu kontakt til 26 foreninger med et samlet kunstbudget på 2 mio. kr. - og det beløb bliver kun endnu større, hvis man medregner de mere end 3200 medlemmers private kunstkøb. De 26 foreninger arrangerer tilsammen 169 udstillinger om året. De søger løbende nye kunstnere og din kunst kan komme med.

Sådan fungerer det:

  • Kunstnerne tilmelder sig servicen via shoppen på MyArtSpace.dk. Man kan tilmelde sig efter geografisk område og man får en profil på siden Kunstnerkontakt.dk, som foreningerne bruger til at kontakte kunstnerne fra.
     
  • En gang hver måned sendes der en mail ud til foreningerne med kunst og invitation ind på hjemmesiden www.kunstnerkontakt.dk.
     
  • Tilmeld dig i servicen i shoppen. Du finder den i menuen oppe i højre hjørne.
     
  • Servicen åbner til efteråret 2011.

 

Kunstneriske hilsner

Teamet bag MyArtSpace.dk

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Per Corell

 Hej.

Det er godt nok en god nyhed og et friskt initiativ, --- det er bare lidt uklart for mig, jeg har netop tilmeldt mig og har betalt 126 Kr. via PayPal ;klik klik så er der betalt.  Men jeg betalte for de tre områder I nu har kontakter i -- hvad mens så med at det er en extra bonus at der indtil der åbnes, bliver tilmeldt flere foreninger ?

Er det ligesom en dobbelt bonus, altså at man kommer med til de foreninger der endnu ikke er tilmeldt ?


24 June  2011

Jensen test

Hej SilverScreen

Ja det er en intro rabat så hvis vi antager at der er 50 foreninger tilmeldt når vi sender ud første gang, så kommer du med ud til alle dem og ikke kun de pt 21 du har betalt for.

Mvh

Thomas


24 June  2011

Per Corell

 Det blir da bedre og bedre !


24 June  2011

Jensen test

Det er vi rigtig glad for du synes, og alle der tilmelder sig inden 31 Juli får denne fordel.


24 June  2011

Jensen test

Lyder godt Isabeel, dejligt at der støttes op om nye tiltag :),

 

Mvh

Thomas


27 June  2011

Per Corell

 Det gør mig lidt nysgerrig, så undskyld men laver I så selv jeres præsentations materiale, eller har I nogle bestemte på det ? Det jeg mener er selvfølgelig, at når der er så meget potentiale, som der jo er i dette site, så er det jo vigtigt, hvordan det præsenteres.


29 June  2011

1234

 Hej Silverscreen

Ang. hvad sådan en profil skal indeholde, for at være fyldestgørende iforhold til kunstforeningernes behov, har vi haft en dialog med et par foreninger og vi vil løbende være det når vi kommer igang.

Ang. den designmæssige side har vi gjort brug af lidt hjælp udefra. Profilerne er ikke færdigdesignet, men du kan på www.kunstnerkontakt.dk danne dig et indtryk af hvordan det kommer til at se ud.

Mvh

Knud


30 June  2011

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"