95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til 1234

28 kunstnere på ArtBazar.dk


28-02-2012 Vist: 880 gange.

Der er allerede 28 kunstnere der har oprettet et salgsgalleri på ArtBazar.dk.

Når vi rammer 50 holder vi åbningsfest hvor vi udlodder et gavekort på 6.000 kr. til brug på kunst på ArtBazar.dk.

Vi er stadig igang med at lave en række småforbedringer og rettelser.

Vi arbejder pt. på:

1. At billederne på ArtBazar.dk kan åbnes op i stort format ligesom på MyArtSpace.dk

2. På MyArtSpace.dk vil vi placere links på værker og profiler, der også findes på ArtBazar.dk så kunstkøberne bliver ledt over på den side den handler om køb og salg.

3. At det bliver lettere og mere intuitivt at sætte et værk til salg på ArtBazar.dk.

Vil du gerne sælge dine værker via ArtBazar.dk? Så kræver det blot at du har en SalgsProfil på MyArtSpace.dk. Få mere info om SalgsProfilen her...

Teamet bag MyArtSpace.dk

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

miles

Hejsa.

På min artbazarprofil, kan jeg se, at der er nogle felte med de mest dominerende farver i maleriet. Det er en rigtig god ide...bortset fra at de farver, der er valgt slet ikke passer med de farver, maleriet er malet i. Hvordan kan det være??

Mvh Miles Art


01 March  2012

Jensen test

 Hej Miles

Hvad er det for et billede, for dem jeg lige har kigget ser det da ud til at ramme. 

Mvh

Thomas


01 March  2012

miles

Hej Thomas. Altså de farver der er på den forreste side. De er på ingen måde de samme, som dem der er på maleriet. De ser jo nærmest brunlige og efterårsagtige ud. Og ligesådan på mange af de andre. Men det er måske meningen??

Og tak for altid hurtige svar :-),

Mvh Camilla


01 March  2012

Jensen test

 Hej Miles

Jeg er ikke helt med på hvad du mener med farver der er på den forreste side? Men hvis jeg fx kigger på dette billede http://www.artbazar.dk/ArtBazar/kunstvaerk.asp?id=29830 så er blå det mest dominerende mens hvid og sort kommer efter og det ser for mig rigtigt ud. 

Det du skal tænke på er at den kigger på hele billedet så hvis du i besklæringen har noget af rammen med så tælles denne farve også med.

Mvh

Thomas


01 March  2012

Per Corell

 Hvis det er billedet Boomerang, så undrer det ikke mig at billedet bliver mere brunt for det består jo af en masse farver i punkter og når det så skaleres ned, vil resultatet blive at det vil få en overvejende brunlig tone. Det er noget man osse oplevede med Jugend stilen, hvor til at starte med var farver i alle mulige nyancer men tilsidst  skulle alle farver med og resultatet blev ganske enkelt brunt.  Men der er jo osse det med de digitale medier, at der ka være vidt forskel på hvordan de samme farver gengives, bare på forskellige skærme, oveni gengiver forskellige kameraer farverne forskelligt, ---- faktisk sku man gøre mere ved at få sin skærm og sit kamera kallibreret og der findes også programmer til det., --- så det er de rigtige farver der bliver gengivet på ens skærm.  Om så den der har taget fotoet, osse har callibreret sit kamera rigtigt og hvis billedet er gået gennem en auto-edit rutine, er jo ikke til at vide.  Så spørgsmålet er om der er nogen løsning, andet end at man når man tager billedet, overkompencerer for de farver der svækkes digitalt.

Jeg må indrømme at jeg synes mine billeder bliver bedre, når de gengives digitalt.


03 March  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"