95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Annette Falk Lund

Fem år i mit liv


22-07-2012 Vist: 346 gange.

 

Jeg forlader mit værksted i Fabrikken for Kunst og Design på Amager og er på studieophold i Kirsten Kjærs Museum i januar 2007. I samme tid starter jeg samarbejdet med Hellerup Kunsthandel.

 

Det er fortællingen jeg er optaget af i mit maleri. Jeg udvikler maleteknikken med oilstick videre, som jeg bruger siden 1998 og som få danske kunstner arbejder med.

 

Mit studieophold i Nordjylland medfører drastiske forandringer for jeg beslutter at skifte storbyliv ud med livet i det såkaldte "Udkantsdanmark", køber hus og bliver gift for anden gang med " tysk storbysdrengen fra Berlin" i 2008.

 

Jeg udstiller separat i Berlin, København og er med i gruppeudstillinger på Færør, på kunstmessen i Gent i Belgien. 2010 antages et værk på statsanerkendte censureret udstilling KS (Kunstnernes Sommerudstilling) i Tistrup.

 

Efter jeg slutter samarbejdet med Hellerup Kunsthandel er det svært at komme i gang med nyt gallerisamarbejde. Jeg kontakter Galleri Wolfsen i Ålborg, Galleri Moderne i Silkeborg, … uden held. Jeg har en kort aftale med Galleri Varming i Valby i forbindelse med kunstmessen i Gent i 2009. Et helt ny aftale med Galleri Himmerland kommer i stand i februar 2012.

 

Kulturelt Samvirke/Samråd Thy og Mors, Rotary i Thisted og i Nykøbing tager inititativ til at bringe kunstnere fra lokalområdet sammen med virksomheder for at samarbejde. Med europæiske midler financeres 11 projekter. En af dem er mit projekt med Morsø Bank.

 

I takt med at krisesnakken bliver en naturlig del i medierne og en håndgribelig værktøj for poltiker og helt almindelige mennesker bliver jeg mere og mere optaget af tanker om modsætniner i vor tid. Det bliver til Vanitasbilleder som jeg udstiller i Berlin Kreuzberg i et kunstnerdrevet Projektraum. De er også tema til årets kunstkalender 2012. ( Jeg udgiver kunstkalenderen siden 2004.)

 

I 2010/11 arbejder jeg med temaudstillingen "Grundtvig – blot en gammel nar?" der vises på Vartov til kulturnatten den 14. oktober. Grundvisk Forum støtter projektet med 15.000 kr. til produktionen. I dette forløb søger jeg om studieophold på Løgumkloster Refugium og få bevilligt en uge i februar 2011. Mødet med Grundtvig afføder en hel del nye tanker og lysten til at dykke meget mere i dansk historie end jeg har oplevet før. Gode kontakter dannes. De inspirerer mig åndeligt og praktisk og hjælper mig at finde frugtbare samarbejdforhold.

 

Eberhard Harbsmeier inviterer mig til stormødet den 29.2.2012 i Odense Teater, hvor planlæggningen af Søren Kierkegaards 200 års fødselsdag skydes i gang .

 

Jeg holder foredraget "Inspiration fra en kunstner".

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"