95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Hanne Feldt

Advarsel mod Kunstcentrum i Silkeborg


15-08-2012 Vist: 1265 gange.

Jeg vil gerne advare alle kunstnere om at udstille i galleriet Kunstcentrum i Silkeborg. Ejeren Lars Schrøder skylder mange mennesker, rigtig mange penge. Blandt andet har han solgt to af mine billeder for et godt stykke tid siden, og skylder mig 17000 kr, som han ikke har. Han skylder andre kunstnere penge, og fortælller selv, at han skylder mange penge i el og varme. En ansat i galleriet har 65.000 kr til gode. Kunstavisen har ikke fået sine penge osv osv.

Rigtig ærgeligt, da man især som kunstner, har lagt hjerte og sjæl og mange mange timer i sit arbejde, og ikke mindst er tillidsfuld, overfor galleriejerne, over at overlade sine værker i deres varetægt. :-( 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

1234

Det er da en rigtig ærgerlig historie.

Det er fedt at du deler din information her så andre kan tage deres forholdsregler.

Knud


15 August  2012

Per Corell

 Surt, -- men svært at forstå hvis det er det samme som dette ;

 

http://kunstcentrum.dk/


15 August  2012

Hanne Feldt

Hej SilverScreen. - Det er lige nøjagtig det samme galleri :-(


15 August  2012

Karin Waldhausen

Tak fordi du deler.

Karin


15 August  2012

Per Corell

 http://politiken.dk/kultur/kunst/ECE1719677/medvirkende-i-livesex-performance-porno-kan-i-sig-selv-vaere-en-kunstart/

 

Ja, det er jo ret i forlængelse af vores diskution om samtids kunsten, Spetakulære begivenheder hvor man kan skrive om alt andet end kunsten, man kan skrive om aktørene om "folks" forargelse om fest og farver med andre ord og måske slutte det af med druk og stoffer. ( Dermed mener jeg ikke to personer "Druk" og "Stoffer", men det er nok ikke nødvendigt at understrege vel ?),


15 August  2012

Groth

Tak for din info Hanne, og hvor er det ærgeligt for dig og de andre som er kommet i klemme, og da utrolig han fortsætter ugeneret, som det umiddelbart se ud på hjemmesiden.

Mvh, Kim


15 August  2012

1234

 Man skal passe på med hvad man siger før manden er dømt - men jeg har, lige siden jeg læste om galleriet første gang i Kunstavisen, tænkt at deres projekt med galleriet lød temmelig urealistisk. At åbne et kæmpe stort galleri og placere det ude på landet langt fra kunderne - tilmed i en tid hvor alle andre gallerier bløder - er "langt ude".

Desværre holdt min formodning tilsyneladende stik og det er der desværre en lang række mennesker, der nu skal betale for.

Nu prøver man så at redde den i land med et sexshow... Og så forsøger man at sælge det som kunst. Det er sgu trist. Men måske kan de tjene penge nok til at betale deres regninger. Så ville der da komme lidt godt ud af det.


15 August  2012

Per Corell

 Præcist, men tilbage sidder de der følger med i den øvre del af kultur stoffet så med en fornemmelse af at ingen har stillet nogle spørgsmål. At kunst er hajer i formalin og diamant knogler er jo ikke værre end dette. 

Jeg er nu ikke helt enig med at placeringen skulle være helt ude på heden, tværdigmod forstår jyderne ofte kunsten bedre end vi er vænnet til her på jævleøen og det har jo altid op gennem 60'erne til i dag været sådan, at det kunstneren i grunden levede af, var sin telefon.  Nogle af de mest markante malere i den periode brugte umådelig lang tid hver dag, på at besnakke kunder og konspirere med gallerier.  Det jeg synes er farligt er at dette medie gøgl, foregår glat og profesionelt, at der så ikke er tøj på kroppen af  kunsten minder en del om kejserens nye klær bare med moderne fortegn, for der er åbetbart en del af frigørelsen, der er gået hen over hovedet på modellerne.  Kunst handler altså ikke om sex, at sex handler om kunst betyder ikke at man kan bytte om på begrebernes orden for resultatet bliver ikke det samme bare frdi man erstatter det ene ord med det andet.

Sørgeligt og helt i takt med tiden.


15 August  2012

Sehler Keramik

 Jeg takker også fordi du deler. - Det er bare så ærgerligt, at man er nødt til at være mistænksom overfor hvilke gallerier man indleder samarbejde med.  


16 August  2012

Nathan

 Hvor ef det surt. Kan man ikke anmelde det til politiet for bedrageri. Hilsen Inger


17 August  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"