95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til rikke mandrup

vægmalerier


23-02-2013 Vist: 439 gange.

Vil du gerne selv i gang med et vægmaleri der hjemme?

Er du kun vant til at arbejde med små værker på papir eller lærred?

Er du ikke vant til at tegne eller male?

Jeg tegner og maler altid selv direkte på væggen når jeg er ude og male på institutioner , hospitaler, plejehjem etc.. Men de motiver jeg maler er jo også nogle jeg selv udvikler, så derfor er det nemmere at tegne dem direkte og måske endda undervejs ændre lidt på dem. 

Men hvis du ikke er vant til at male i store formater, ex. 2 x 3 meter, eller hvis du i det hele taget ikke er vant til at tegne og male, og alligevel gerne vil have et vellykket resultat, så kan du med en overhead komme rigtig rigtig langt.

Du kan enten overføre dit eget motiv fra en lille tegning til væggen via en overhead, eller du kan finde et motiv, hvor som helst og igen via en overhead overføre dette på samme måde...... så er du allerede godt igang.

Er du ikke vant til at arbejde med skygger og dermed også former, så motiverne får lidt liv... så hold dig til den teknik der svare til alm. tegneserie firgurer, som i et Andersand blad, hvor der er en sort kontur rundt om alle figurerne, og farverne er holdt helt rene, ligesom et barn ville gøre i en malebog. Derved får du et mere rent udtryk, i stedet for et halvhjertet udtryk med "forkerte" skygger.

Start med at tegne alt op med blyant (ikke for kraftigt, for så har du mulighed for at viske stregerne ud bagefter), derefter maler du alle farver inde i figurerne, og først til aller aller sidst, maler du de sorte konturer.

Er du rigtig god til det med skygger og "former" og en "stoflignende" struktur, så husk blot altid at starte med de lyse farver, og derefter bygge billedet op.... lidt ligesom hvis du maler med akvarrel......

Og regn ALTID med at give farverne flere lag, så kan du bedre arbejde med skyggerne. Og altid også flere lag, selv om du bruger "tegneserie" udtrykket, så bliver det flottere at se på!!!!!

God fornøjelse med projektet.... skriv gerne på bloggen  hvis du/I har spørgsmål, eller se mere på hjemmesiden http://www.junglemaleren.dk/ for flere ideer.

Hvis du/I ikke har en overhead mulighed, så følg med på bloggen, næste gang kommer jeg med ideer til en anden form for overførelse!

God weekend!!!

Rikke Mandrup / junglemaleren.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"