95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til A5Y-Dorthe Gram

Sådan styrker du samarbejdet og holder visioneren


26-03-2013 Vist: 269 gange.

Sådan styrker du samarbejdet og holder visionerne

 

Nogle gang kan arbejdsdagene blive helt ens ( også for en billedkunstner...) og så er det skønt, når man kan arbejde på en anden måde end man plejer.

Det skete for mig for nogle fredage siden, hvor det at arbejde ikke skulle være leg for produktets skyld, men blot leg for legens skyld, og målet var ikke et maleri, men bare at afprøve teknikker og se hvordan, det var at være 2 billedkunstner, der malede på det samme maleri, vi har jo hver vores meninger og måder at male på. Og så alligevel kom der det maleri ud af det som du kan se til højre ( 150x100 pris 6000,-) og det var slet ikke meningen, at det skulle sættes til salg, men her er det!

 

Katja Bjergby www.katjabjergby.dk min kunster veninde, som jeg malede med skrev følgende på Facebook...

 

"Jeg har haft den skønneste legedag med min dejlige veninde Dorthe Gram. Jeg trængte simpelthen til, ikke bare 100% leg, men 100000 millioner % leg. Vi malede på det samme lærred og malede udelukkende inspirerede af hinandens streger, farverog mønstre.

Hvis Dorthe malede en lækker farve og jeg pludselig så orange bobler alle steder, så var det bare at kaste sig ud i det. Regler? Nej tak! LEG og LEG og LEG:) Det eneste vi skal ha med næste gang er en ret stor slik skål!! Juhuu ha en skøn dag derude og husk legekammeraterne! "

 

Det kan også ske for dig og din arbejdsplads at være legekammerater med dine kollegaer , styrke jeres samarbejde, bryde dine egne grænser, for hvad du kan og male et maleri (eller flere), som kan hænge på arbejdspladsen, hvor det giver god energi og holder jer på sporet af jeres visioner.

 

Energi løftende hilsner til dig fra mig

Dorthe

 

Ps: Det er skønt at være fælles om at male læs mere om "styrk samarbejdet og hold visionerne. - Mal et maleri" klik ind på www.a5y.dk/styrk

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

A5Y-Dorthe Gram

TAk , ja der sker noget når man er flere:0),


10 April  2013

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"