95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til PiaV

Tisvilde Billedfestival


01-07-2013 Vist: 498 gange.

Danmarks modigste kunstnere på Tisvilde Billedfestival

Publikum elsker artbattle, så årets billedfestival kommer selvfølgelig også til at byde på artbattle. Det er billedkunstneren Mads Henum, der udpeger kombattanterne, og han battler naturligvis også selv. Indtil videre har Mads fået tilsagn fra Elisabeth Fossheim Juul fra Hillerød og Mik Schack, som holder årets åbningstale kl. 10 og også er at finde blandt udstillerne. Både Mads og Mik er kendt for deres store kærlighed til hawaii-skjorter, så der er lagt op til en farverig dyst. Elisabeth er et ungt talent med gang i karrieren i London, New York – og nu også Tisvilde. Artbattlen starter kl. 11.30, og finalen er planlagt til kl. 13.30. De færdige værker udbydes til salg efter artbattlen.

Et maleri af Steen Berg Hansen, som er udstillingsaktuel hos Galleri Rasmus, vil ligeledes være til salg i år. Billedet, der blev til ved sidste års artbattle, danner baggrund for dette års plakat og sælges for højeste bud over kr. 1.500. Billedet udstilles i informationsteltet, hvor det er muligt at afgive bud.

I Magasinet Kunst skrev Ole Lindboe om legebarnet Steen Berg Hansen, som han betegner som vor tids pendant til Henry Heerup: "Steen Berg Hansen er mere end leveringsdygtig i den underfundige, naive og sprudlende glæde. Det smitter. Man går glad hjem fra hans billeder. Det er altså en flot mission at lykkes med. Og det gør han til fulde. Fornemt, med uslebent talent – og i sidste ende jublende godt."

Forhåbentlig går en glad festivalgæst jublende glad hjem med det flotte maleri. Pengene går til events på næste års billedfestival.

80 udstillere fra hele landet på pladsen
Birkepladsen ved Tisvilde Station er fyldt til bristepunktet med kunstnere fra hele landet. Derfor har arrangørerne måttet finde på nye tiltag, for at give plads til alle. Mange kunstnere medbringer staffeli og lærred, så publikum får mulighed for at opleve deres meget forskellige måder at arbejde på. De vil hellere end gerne i dialog med publikum om deres værker - og flere modtager sågar bestillinger på dagen, så det er en oplagt chance for at finde det helt rigtige billede til væggen derhjemme. Finder man ikke det helt rigtige billede, så er der heldigvis mulighed for at tage sagen i egen hånd, for et par kunstnere afholder workshops, hvor publikum kan skabe deres egne værker – et perfekt minde om sommeren i Tisvilde og billedfestivalen 2013.

Børnene kan tegne, male og registrere deres egne artmoney, som de hele søndagen kan købe en Astronaut-is for hos Spar-købmanden i Tisvilde. Samtidigt kan de voksne købe vin og betale 25 % af regningen med artmoney.

Tag på billedfestival, og kom hjem med penge på lommen
25 kunstnere udstiller artmoney på udstillingens Wall Street. Artmoney er små originale kunstværker og pengesedler, der repræsenterer en værdi á 200 kroner. Formatet er 12x18 cm. Det er et dansk koncept, som i tusindvis af kunstnere verden over har tilsluttet sig, og det er muligt at møde 25 af dem på isvilde Billedfestival, hvor de små værker handles side om side med de lokale 51 Tisvildekroner. En artmoney er en perfekt, personlig gave i stedet for den traditionelle blomsterbuket. Den kan benyttes som hel eller delvis betaling ange steder; men den kan også hænges op på væggen eller indgå som betaling for et værk hos en af de mange registrerede artmoney-kunstnere.


Åbne atelierer
To lokale kunstnere, Hanne Hammerum og Jan List, holder åbent atelier i anledning af billedfestivalen.

Der er lagt op til en dag med fest og farver på Birkepladsen, hvor guitarduoen John Kofoed og Klaus Sandorff kigger forbi med guitarerne.

Billedfestivalen foregår på Birkepladsen ved Tisvildeleje Station, søndag den 7. juli kl. 10 - 16. Der er fri entre.

Der er flere oplysninger på billedfestival.dk

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

angila
I recently started taking interest in artistic work. I am facing a lot of problems to understand the picture. do my homework Like the picture you shared above I don't understand what the artist trying to say it's Just like animals drawing for me which is drawn by a child.
03 July  2019

luciham20
This blog is very nice.I really like such a fantastic written blog.I will keep coming here again and again.Visit my link as well. jump scare games
09 August  2019

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"