95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til AnKir

Art Doll Quarterly


13-12-2013 Vist: 330 gange.

 

For noge tid siden  købte jeg et nedsat nummer fra 2011 af Art doll Quarterly (Nov/DEC/JAN udgave.    Jeg blev meget glædelig overrasket over bladet med artikler af en række knald dygtige dukkekunstnere, med orginalitet. , der er både de muntre, de triste og  de  mere alvorlige ansigtsudtryk. ADQ forventer ikke at værkerne er perfekte, anatomiske korrekte, det orginale udtryk og det uventede eller det overraskende  i et dukkedesign  blir betragtet som noget væsentligt.

 Pengene til tidskriftet er givet godt ud. Her nævnes , bl.a. en artikel  om  Tom  Haney,  der har hans dukker i en lys træramme hvor der i baggrunden er klistret avispapir  på en plade og indsat en dukke , - dukkerne er altid i scenesat sådan, at de er i bevægelse . - optaget af en eller andet af deres daglige gøremål. Tom modellerer hovedet i ler , men udskærer lemmene i træ.

Her e ultrakort t tekstuddrag fra magazinet.

" i decieded to create figures with exaggerated proportions that would hang on a wall in shadow box. Since I opted for a square format, I decided to create figures that had elongated  torsos, arms and legs; by placing them in a bending or reaching pose, they filled the square space perfectly and the "action" of the pose made each scene much more dyamic.".

Nogle af ADQ`s   ældre numre kan købes elektronisk  på Stampington.

Tom Haney har en hjemmeside, men  mange af hans firekantede shadow box med de let ranglede unikke  dukker, der er  vist  i bladet er ikke på hans hjemmeside..

Smiler  - nu  er et af de nyeste numre kommet på julegave ønske-sedlen.


AnKir

 

Kirsten Venø

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

AnKir
Her en link til hans BLOG: http://tomhaney.blogspot.dk/2011/09/dreamtime-2011-13-x-19-x-13.html
14 December  2013

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"