95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til TB

Mangler tid!


15-09-2014 Vist: 178 gange.

Halløj derude

Den 1. september fik jeg arbejde og det værste ved det er at det tager alt min tid! Ej det er selvfølgelig dejligt at være igang igen, men nu efter 14 dage savner jeg virkelig at male. Jeg har ikke rigtig overskud til det lige pt og det er møg træls, for nu at sige det på jysk. Jeg har rigtig mange idéer som bare skal ud, de har dog nået notesblokken. Bare så jeg ikke glemmer dem :D Er der nogen derude der ved hvor man kan købe overskud og tid? :P Jeg ved godt at når man starter på nyt arbejde så har man ikke særlig meget overskud, men kæft det er træl at være i :D

Jeg har fået noget konstruktiv kritik af mit billede "Fuck it", synes I skal tage og læse den. Jeg synes den er rigtig god, ikke kun fordi den er positiv, men fordi han fanger mange af de ting jeg prøver at komme ud med. :)

Jeg regner med at udstille tre værker på Sønderhaldudstillingen i uge 42, så kig forbi. Skal nok skrive mere når vi kommer tættere på.

Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv endelig til mig. Jeg svare på alt :D

ses derude 

TB

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Dorte Albæk
Jeg har nøjagtig samme problem. Selvom jeg startede med at male i 2009, så er det måske kun 2 år sammenlagt at jeg har malet, da jeg i lange perioder ikke har malet pga arbejde.
24 September  2014

TB
Puha det er lang tid, håber jeg ikke jeg kommer til ;) jeg kan mærke hvis jeg ikke maler i lang tid, tror jeg vil kalde det en form for restløshed. Det kan være ret ubehaligt :) så jeg prøver at male alt det jeg kan, når jeg kan.
24 September  2014

TB
Lyder som en interessant ide. Ved ikke om det vil fungere for mig, men kunne da være sjovt at prøve :) Ja det var ret sjovt at få lavet sådan en kritik af ens billede.
29 September  2014

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"