95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Kirsten Danielsen

Har du et forladt maleri stående i et hjørne?


26-02-2016 Vist: 243 gange.

Har du et forladt maleri stående i et hjørne?

Hvis du har malekrise, så kan det være godt at få indblik i andre teknikker eller metoder til at komme videre med maleriet. Nogle gange, så bliver du fastlåst i netop din stil, eller din metode. Der sker det at du nærmest ikke tør sætte flere valører på det lærred, for tænk hvis jeg ødelægger det eneste gode som er i det maleri, men som ikke kan bære det færdige resultat alene.

Jeg kender det fra mig selv, når jeg går i stå. Så lader jeg maleriet stå med bagsiden udad i lang tid, og i mellemtiden starter jeg op på et nyt maleri. Jeg fik en ny idé eller der opstod en situation, som er vigtig for mig at få fortalt, igennem maleriet. Så er det at jeg begynder at eksperimentere med en anden teknik. For jeg har igennem gange års fast undervisning lært mange teknikker og metoder til at arbejde med maleriet på. Så jeg kaster mig over en ny teknik og en ny fortælling, og så kører det bare for mig i lang tid.

Der kan gå lang tid med at arbejde med netop det nye maleri, og alt imens har jeg udviklet min stil, min metode og mit syn på mine malerier. Der sker nemlig det, at jeg i min maleproces opdager nye metoder i forhold til strøg, farvesammensætning, valør mv. Og det betyder at jeg er blevet bedre, eller mere sikker i min stil.

Når jeg så igen kigger på min forladte maleri, som står der med bagsiden udad, så ved jeg nu, at det slet ikke skal være de farver, motiv eller fortælling. Maleriet har ændret sig til at være intetsigende og ikke lige det, som jeg havde tænkt i første omgang. Men nu er jeg igen klar til at tage kampen op med det forladte maleri, ved at ændre min tilgang til netop det maleri. Og det kan jeg fordi min værktøjskasse er fyldt op med teknikker og metoder, som jeg benytter når et maleri er blevet forladt. Hvis du vil lære nogle nye teknikker, så holder jeg malekursus i april. Her er der lagt op til fordybelse, og udvikling af dig i din maleproces, og dine teknikker.

 

Du kan se meget mere om malekurset på her

Du kan også tilmelde dig ved at skrive til kirstendanielsen24@gmail.com

Du må også gerne skrive, hvis du har spørgsmål til indholdet eller det praktiske :-)

 

Hvorfor vælge at tage på malekursus hos mig?

Du skal vælge mig, hvis du vil have nye teknikker og metoder, og fordi jeg er vandt til at undervise. Jeg underviser til daglig i motivationsteknikker og workflow. Jeg underviser i kunstmaling i LOF regi, og jeg har ofte billedkunstnere samlet i mit hjem, hvor jeg bidrager med mine teknikker.

Nu er det bare gjort mere officielt, fordi jeg har noget på hjerte og fordi jeg kan gøre en forskel for dig og din udvikling i din maleproces. Jeg tager altid udgangspunkt i det enkelte menneske i min undervisning, og spotter hurtigt niveauet og hvad den enkelte kan kapere i processerne. Jeg overfører min underviser og vejleder erfaring over i malelokalet, og det bliver så fedt, for dig, fordi du lærer nyt, får nye metoder med hjem og du gør det sammen med andre mennesker, som også elsker at male, og som har brug for et frirum i hverdagens travlhed.

Se mere her

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"