95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til CHRISTINA JULSGAARD

Hvem er Christina Julsgaard - og hvad vil hun?


18-07-2011 Vist: 1885 gange.

Hvem er Christina Julsgaard?

Christina Julsgaard overfører sit drive og sin energi via moderne, abstrakte og farverige penselstrøg af akrylmaling og tusch på lærred.

Hun er en passioneret kunstner og designer, med forkærlighed for det grafiske, rene og farverige udtryk, som hun skaber i både malerier og designs.

 

Hvad vil hun?

Hun opfordrer beskueren til at gå på opdagelse i sine malerier og lade fantasien skabe billeder, tanker og følelser.

"Jeg elsker at se og høre menneskers oplevelser, når de beskuer mine malerier. Mange finder motiver, som afspejler deres eget liv og tanker, hvilket er meget fascinerende”, udtaler Christina Julsgaard med et smil.

Christina Julsgaard ser livet som et slaraffenland af muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Hun opfordrer beskueren til at tænke positivt og tro på sig selv.

Der er intet facit i hendes malerier, hvilket giver fri mulighed for at vende og dreje dem, som man har lyst til.

 

  

Hvordan gør hun?

Energiniveauet er højt, når Christina Julsgaard maler. Hun elsker at skabe og opdage nye teknikker og farvesammensætninger, hvilket præger fremstillingen med en åben spontanitet og umiddelbar intuition.

Når hun står over for det hvide lærred, kan hun næsten ikke vente med at komme i gang og se resultatet. Nogle malerier opstår inden for kort tid og andre er mere udfordrende og er flere år undervejs.

Inspirationen hentes fra et utal af indre billeder og en dyb fascination og glæde ved livet.

Hvor længe har hun malet?

Christina Julsgaard malede sit første maleri med akryl på lærred i 2001. I mange år solgte hun sine malerier via sin profilbutik i København, hvorfra hun også solgte sit eget tøjmærke YIIP Copenhagen.

I dag kan man købe hendes malerier via gallerier, på kunstmesser og soloudstillinger.

Hun har altid beskæftiget sig med det abstrakte maleri, da det er her, hun finder størst frihed.

Hvilken baggrund har hun?

På Christina Julsgaards visitkort kunne der egentlig stå multikunstner. Som ultra kreativ designer og iværksætter med hovedet fuld af idéer og drømme skabte hun sig tidligt en succesrig karriere i modebranchen med design for store virksomheder i ind- og udland og særligt med sit minimalistiske tøjbrand YIIP Copenhagen.

Efter 14 år som tøjdesigner og virksomhedsejer har Christina Julsgaard i dag valgt at fokusere på sin kunst, projektdesign og formidling via businessrådgivning og foredrag.

Hvad siger anmelderen om hendes kunst?

Den Abstrakte Magi

Christina Julsgaard og Maleriet

Det abstrakte maleri har sin helt egen form for æstetik. Man kan sige, at den skal opfindes fra gang til gang, for spilleregler er der ingen af i denne særlige udtryksform. Derfor er – trods rygterne om det modsatte – det svært at lave et abstrakt maleri, som rammer i plet. Mange tror, at det er let, men det kræver netop en særlig sans for maleriets stoflighed, for farvernes kontraster og kompositionens balancegang at nå frem til et gyldigt abstrakt udtryk.

Christina Julsgaard kan kunsten at komponere sine billeder med en lethed, som er charmerende og en råstyrke, som kommer af en solidt malerisk temperament. Hun kan fremtvinge den grafiske stramhed, som netop kræves i det abstrakte udtryk. Hun har det kreative sind, der skal til, for at det abstrakte udtryk ikke blot bliver til gentagelse. Og hun besidder det lyriske sind, der skal til, for at malerierne udstråler poesi og stemning.

Ole Lindboe, redaktør af Magasinet Kunst, forfatter til en lang række bøger om danske og udenlandske kunstnere.

www.cjulsgaard.dk 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"