95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Michael Harrig Jensen

Banksy dokumentar


09-01-2012 Vist: 398 gange.

Hej alle sammen, er der nogen af jer som har set dokumentaren som banksy står for? (eller jeg tror det er Banksy som står for den) . Hvis ikke har i linket her:

http://www.1channel.ch/watch-776105-Exit-Through-the-Gift-Shop

Men for ikke at sige for meget vil jeg sige at den er udemærket. Men jeg forstår ikke hvordan en person kan ansætte folk til at lave alle malerierne for ham, hvor han derefter tager alt credit for det. Han har godt nok kommet med ideerne, men alligevel. Synes det er lidt tamt :/ ... (Her snakker jeg ikke om Banksy, men Mr. Brainwash)

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Per Corell

 Hej.

Ja det er en af de ting. Thorvalsen gjorde det samme og det var årsagen til hans berømmelse --- når man leverer til hele verden kan den enkelte kunstner nok ikke følge med især med store marmor statuer. Men der er pt. værre eksempler end dem du nævner og her taler vi om "mestre" der bestiller pragt stykker i kina eller indien og udgiver dem som deres egne værker. Jeg tror ikke på den med at "ideen" er deres, det er udvalget hos nogle simpelthen for avanceret til, så i mange tilfælde er der mere tale om en der videresælger andres værker under eget navn, efter han har groft underbetalt kunstneren. Jeg har ikke set din video endnu, det vil jeg gøre.


09 January  2012

Michael Harrig Jensen

Ja okay, men jeg synes bare det er rimeligt tamt af dem, at gøre sådan noget. Hvorfor så ik' bare sælge dem videre uden deres navn. Måske pga. berømmelsen? ... Det er en skam... :( Kan du komme med flere eksempler på hvem der gør sådan noget lige pt? 


09 January  2012

Per Corell

 Der er mange. Du kender sikkert diamant kraniet, den samme kunstner der bestilte det ved en juveler, står der pt. en del blæst om, netop pga. samme problematik. Men det er ikke fordi jeg er uenig det har bare altid fungeret sådan osse blandt de kendte klassiske malere, som havde værksteder med mange malere. Men dengang var der osse en anden opfattelse der mere gik i retning af håndværk. Nu er det sådan at jeg ikke læser så meget om kunst,  det lyder måske arogant men jeg har aldrig rigtigt set så meget på hvad andre laver, men selvfølgelig er der emner som jeg da læser om og der er min fornemmelse at netop det med berømte malere er det der gør at disse ting opstår og så det at navnet ligesom er en garanti for investeringen -- og investering er nok det man i dag ser, når et stort galleri sælger værker som ingen egentlig lægger skjul på, er malet af andre end den kunstner der signerer det. Jeg fandt på et tidspunkt et russisk firma på webbet, som kunne levere usignerede værker og som garanterede at man ingen problemer ville få, hvis man selv signerede skilderiet.


09 January  2012

Per Corell

 Det var foresten en dejlig video, den ka man lære meget af, --- Banksey's rolle var jo meget i bagrunden og fotografen blev vældig fint beskrevet. Jeg har lige fået en mail fra Artaq hvor de presser for at jeg sender ind til Artaq2, men de brokkede sig sidst over at de modtog for mange "Banksey kopier", -- det undrede mig idt for jeg forstod ikke helt hvad de mente, men som jeg ser videoen virker fotografens egen produktion meget Banksey inspireret, så nu forstår jeg hvad de mente og vil igen overveje at indsende.  Ellers , --- ja du må undskylde jeg siger det, -- men ellers er det måske en ide at gøre op med vores egne forventninger om unik kunst og det med at en maler har andre til at male for sig, for sådan er det og hvis vi endelig ser efter den rigtig unikke og geniale kunst, -- jamn så er den jo meget sjælden, vel nok så sjælden at den burde være nem at spotte.


09 January  2012

Michael Harrig Jensen

Ja, det er sikkert rigtigt nok :), Men den har givet mig et nyt syn på kunsten, og det var jo godt nok :),


09 January  2012

Michael Harrig Jensen

Og er glad for at du kunne bruge videoen til noget :), 


09 January  2012

Per Corell

 Helt sikkert og jeg har faktisk bare ventet på at den ville dukke op.  Det er jo dejligt at se når der males fordi det er en besættelse, Så fatter man måske man ikke er alene.


14 January  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"