95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Annette Falk Lund

udstilling i Bredgade


28-03-2012 Vist: 343 gange.

Udstillingen i maj i Galleri Bredgade 22 i København bliver et prag af gode vibrationer. Jeg glæder mig og har sommerfugle i maven.

I tre uger har jeg været i gang med at organisere: ringe, skrive mails, undersøge, få nye ideer, laver om på det og finde frem til klare linier gennem samtaler med min mentor. Min hensigt er at få gode mennesker til at gøre denne her udstilling til en fest. At det netop ikke handler om at hænge et par malerier op på otte væge på en fornem adresse i København for så at vente på kunderne. Festen er i min forestilling ein Kommen und Gehen, hvor mennesker krydser deres vej, strides med hinanden, de bruger deres sanser, de finder et hvilested i en kaotisk verden, når de kommer ind i galleriet. Farver, fortællinger og ikke mindst minder hjælper til at formulere nogle visioner.

Selvfølgelig, malerierne bliver hængt op, ingen tvivl om det. Berliner og jyder har set dem og nu er det Københavneres tur. Disse malerier er blevet til efter jeg er flyttet fra storbyen til Limfjorden.

I går fik jeg en god samtale med Lars Kræmmer, der støtter min event om Artmoney. Vi vil gentage succesen med artmoneybørs, som vi oplevede engang på Gallopperiet i Christiana for mange år siden.

I dag faldt aftalen med Ibsens Hotel på plads. Det første hotel i verden, der har indfører artmoney. Kirsten Brøchner-Mortensen, der ejer Ibsens Hotel vil holde et lille oplæg om hendes erfaringer med at bruge artmoney i sin virksomhed.

Kunstdebatten tager også form. Hvad ser jeg i Annettes billeder? Hvorfor kan vi ikke undvære kunsten i vort liv? Hvad gør det ved os? Kan de mere øvede kunstkøbere give noget videre til dem der har premieren foran sig?
Gitte, Svend, Sue, Alice og Bjarne har sagt ja til at stille op og fortæller om deres oplevelse ved at købe mine malerier. Jeg er tæske nysgerrig hvilke malerier der bliver taget med hjemmefra som vi så hænger op i galleriet for en stund.

Mit eget foredrag “Inspiration fra en kunstner” har jeg nogenlunde styr på.

Nu handler det om at få den gode nyhed om den festlig affære spredt ud i byen og på Sjælland. Kunstavisen vil ikke skrive en foromtale. Det vil passe ellers rigtig godt, sådan tidsmæssig. Kunstavisen udkommer et par dage før fernisering den 3.maj. Men Tom Jørgensen holder fest ved principperne: ingen foromtale. De vil først se udstillingen og så skrive om det, hvis vi er heldig.

Jeg må hellere få fat i andre printmedier og hvem siger at TV og Radio vil ikke være interesseret i denne festlig affære?

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"