95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Groth

Serial Killer - Fortsættelse


23-07-2013 Vist: 1215 gange.

For 13 måneder siden blev jeg færdig med værket ”Serial Killer”, et sjovt og anderledes projekt hvor jeg præsenterede projektet løbende imens jeg malede det, på en siden på Facebook under navnet ”Serial Killer – Painting”, samtidig med at jeg lavede små opdateringer på MyArtSpace.

Jeg har længe gået og funderet om jeg skulle arbejde videre med historien, og samtidig med at jeg har lært min ”muse” Heidi at kende, vi så mange sjove ideer og projekter sammen, er det resulteret i vi sammen arbejder videre på historien. Historien fortsætter med at vi præsentere efterforskningsleder P.E. Svendsen, imens jeg maler på Svendsen snakker vi om hans baggrund, hvem er han, hvad vil han ?
Vi startede den 7. juli med at præsentere første den af P.E. Svendsen, Heidi skriver vores historie, det vi har snakket om, suppleret med en masse andre sjove filurligheder som også kommer som en overraskelse for mig når hun ligger det op på nettet :-)

Men her det færdige værk af P.E. Svendsen, sammen med alle de små status beskeder (historien om Svendsen) som Heidi har skrevet undervejs, vi syntes det er en sjov og anderledes måde at lave og præsentere kunst på

Vi håber i har lyst til at følge vores ”Serial Killer” projekt, enten ved at tilmelde jer på vores nyhedsmail eller at følge os på facebook siden. Alle færdige værker vil også blive præsenteret på MyArtSpace, med tilhørende historie (blogs), men tag at følg processen sammen med os :-)

Tilmed på nyhedsmail: http://www.galleriherreherholdt.dk/45472698 eller ved se og like Facebook siden https://www.facebook.com/pages/Serial-Killer-Painting/207505332689658

Med venlig hilsen

Heidi Rosenfeldt  
http://www.myartspace.dk/www/User/Profile.asp?favourite=4377

og Kim Herholdt Groth

 

Status den 7. juni 2013

P.E. Svendsen, 52 år, kriminalinspektør i drabsafdelingen U7 Force B i Aalborg. P.E. Svendsen blev forfremmet til kriminalinspektør for et år siden, da han i samarbejde med kunstner Kim Groth fik fanget den skyldige i ”Serial killer” mordene. Hvad der helt præcist skete dengang for et år siden, og tiden inden hvor forbrydelserne fandt sted, er ikke noget P.E. Svendsen taler om. En ting ved man dog med sikkerhed. Han har aldrig kunne slippe den sag! Derfor er det nu – dette år efter – at det er blevet pålagt kriminalinspektøren at grave dybere ned i de uløste gåder, da en række nye bevismaterialer er dukket op og andre aldrig helt er blevet undersøgt til bunds. Flere uløste ender gør, at P.E. Svendsen nu søger hjælp fra befolkningen. Ved at fremvise en række remedier fra den kendte ”Serial killer” sag (som pressen døbte den), for offentligheden, håber P.E. Svendsen at gode borgere vil – og kan - være behjælpelige med opklaringen af de sidste mystiske og uløste ender i den sag, som kostede ham 4 måneders intensiv terapi for behandling af insektforbi.

 

Status den 17. juli 2013

Spekulationer af der nok af. P.E. Svendsen sidder på kontoret og bidder sig irriteret i kuglepennens ende, uden at tænke over, at han får blæk om munden. Sagen. Sagen er den, at.. Han overvejer, hvordan han skal få fortalt folket om sagen, som han skal have hjælp til at opklare. Idéen med at bede befolkningen om hjælp til at få løst detaljerne i den mystiske Serial Killer sag, var hans egen. Alligevel sad han nu - med blå blæk i mundvigen - og ærgrede sig over, at han ikke selv kunne løse den. "Tag pok... i den kunstner Kim Groth. Hvorfor kunne han dog ikke også bare male ordentligt!", sagde han til sig selv. Bag ham sidder Kasper B og Kasper J og skraldgriner af P.E. Svendsens blå mundvige.

 

Status den 21. juli 2013

"Mage til mediecirkus"! grynter P.E. Svendsen under endnu et afsnit i fjernsynet om sin ynglingshelt Sherlock Holmes. Han hopper op og ned af lænestolen og skænder på manuskriptforfatterne. "Hån mod Holmes, sådan var han ikke. Ikke Holmes!" Han havde fulgt med i alle afsnit af Sherlock Holmes, alt hvad der havde været i tv fra forskellige producenter siden han var dreng. Det her "rent mediecirkus" sådan som de fremstiller ham. Lidt for smart og så som en anden Don Juan! "Må jeg være fri" sagde P.E. Svendsen gryntene og højt, og sætter sig ned i stolen igen uden at opdage, at en af hans plyssede hjemmesko var faldet af, da han han sprang op af stolen. Mor lavede dem til ham da han skulle på politiskolen, og han var sikker på, at det var misundelse, når de andre drenge på skolen kom med en smart bemærkning om hans lune brune plys-hjemmesko, som han var så glad for. Misundelse, oh jo, det synes P.E. Svendsen at opleve meget af. Mon det var det som gjorde, at producenterne af Sherlock Holmes nærmest latterliggjorde denne store verdensberømte detektiv, som jo havde redet verden for så mange farlige forbryder igennem tiden? Hans politihjerne begyndte at knage, og han rejste sig for at finde sin pibetobak.

 

Status den 22. juli 2013

Gummiøjet - som de kaldte ham, fik sit kælenavn efter at havde skudt sig selv selv i øjet med en af de gummikugler, som han havde skudt med under en prøveaktion ved sin sidste eksamen på politiskolen. Da det var en arbejdsskade, blev han tilbudt en særlig linse til sit øje, så de synlige mén ikke vil kunne ses. P.E. Svendsen havde da gjort op med sig selv, at sådan en skavank måtte man tage med, for det var jo en del at være i faget, som han sagde. Han havde dog overvejet at få sin mors øjenfarve, men selv om han ikke sagde det højt - andet end for sig selv - , så var han da lidt stolt af sin skavank. Kriminalinspektør og efterforskningsleder i drabsafdelingen U7 Force B. Titlen klædte ham tænkte han, mens han stod foran spejlet i politiets omklædningsrum i underbukser og blå skjorte. Han drejede sig lidt. Stod med siden til og hævede skuldrene og sænkede dem igen. Hævede og sænkede mens han kiggede sig selv i spejlet og snoede en lille del af sit overskæg til en lille fin spids. Højre øjenbryn løftede sig ved det selvtilfredse smil..

 

Status den 23. juli 2013

P.E. Svendsen har taget nogle timer fri fra sagen i dag for at tage på stranden med sin tvillingesøster, som er kommet hele vejen fra Ballerup for at besøge ham. Der er dømt sol, strand og is med kugler - og i aften, så må sagen genoptages!

 

Status den 23. juli 2013 (aften)

P.E. Svendsen, kriminalinspektør i drabsafdelingen U7 Force B i Aalborg, er nu klar til at undersøge de klarlagte beviser i sagen om Serial killer-drabene, som fandt sted sidste år. Beviserne skalundersøges til bunds. Det er P.E. Svendsens opgave at få dem fremlagt overfor befolkningen, som han har bedt om hjælp i denne sag. Sammen vil de nå frem til en opklaring af helt konkrete hændelser som fandt sted sidste år. For at lave nøjagtige billedbeskrivelser har P.E. Svendsen aka ’Gummiøjet’ kaldt kunstneren Kim Groth til hjælp. I sagens øjemed måtte et selvportræt males. Denne kunstner måtte naturligvis bevise, at evnerne stadig var der for at male. Det var trods alt næsten et helt år siden, at kunstneren malede værket ”Serial killer”. P.E. Svendsen tænkte på skabet, mens han flyttede portrættet lidt frem og tilbage på sit skrivebord. Han vil sikre sig, at alle kollegaerne på stationen kunne se det. Nålen på sin skjorteflip var af ganske særlig betydning. Ingen havde endnu spurgt til den, trods han havde været ansat i korpset i mere end 30 år. Nu vil den vække særlig opsigt. Nålen bar symbolet for ”Helt må alle være – mig det er en ære”, som han havde modtaget for en særlig heltegerning i sin tid som spejder-tropførerassistent. En tid som han stadig mindes med stolthed..

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"