95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til EVIG

Deling af kunst-inspiration


24-07-2013 Vist: 372 gange.

Hvor er der mange p.t. der skriver en masse på deres hjemmesider omkring copyright på deres værker - der trues med både bål og brand. Mange af os "amatører" bliver virkelig inspireret af dem der virkelig kan lave fine ting - og er det ikke den største ros at andre ønsker at kopiere ens værker?? Hvis de kan ramme det samme udtryk, så er det jo bare ikke unikt nok, eller?? Men selv Mona Lisa og mange andre fantastiske værker er blevet kopieret - og jeg er naturligvis meget enig i at det ikke er OK, hvis man forsøger at sælge værker, og udgiver disse for originaler.... MEN ellers synes jeg personligt det er meget opreklameret.

Jeg har lige holdt et kursus, hvor jeg i høj grad delte mine erfaringer og mine værker med kursisterne. Jeg deler gerne på min hjemmeside og her på sitet, og glæder mig over at se så mange gratis youtube klip med værker, der er lige til at "efterligne" :-) Eller lade sig inspirere af.. er det ikke sådan de rigtig originale ideer opstår?

Med baggrund i denne tanke om at dele gode ideer (værker og links til malerier, maleteknik eller anden kreativ aktivitet i denne boldgade) - har jeg lavet en facebookgruppe - der godt nok er lukket - men alle er velkommen, den hedder "Kunst for alle", og missionen er at lave et forum for deling - så man kan modtage meget inspiration, men også give meget videre til andre.... HÅBER AT SE JER DERINDE :-) 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

bebro
Hej Eva,flot skrevet vil bestemt kikke forbi kunst for alle. mvh. Bent
25 July  2013

EVIG

 Hejsa Bent - det lyder bare super - det er en lukket gruppe, så bare søg om optagelse, så skal jeg fluks lukke dig ind :-),

PS: regner med at jeg har BRUSHO i næste uge :-), mvh Eva


25 July  2013

bebro
Lyder godt,:),),),
25 July  2013

EVIG

 Hej Heidi - dejligt at høre... og det glæder mig meget at der er så mange der deler min opfattelse, skønt at se dig på fb siden !!!

mvh Eva


26 July  2013

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"