95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Anoukka

Udstille hvor ????


07-01-2012 Vist: 372 gange.

Sidder her i de sene nattetimer, og arbejder på en lille collage. Synes de er så hyggelige at lave :o) Og kom til at tænke på, at jeg faktisk savner at udstille igen. Har prøvet det et par gange, og synes det er rigtig sjovt. Så vil rigtig gerne prøve det igen. Både med mine billeder og collager, men hvor i al verden finder man steder at udstille ??? Ja jeg ved det ikke. Men måske nogen af jer kære med kunstere, kan hjælpe mig, med at finde nogle gode steder.... aller helst på Sjælland. Da min gamle spand, ikke kan køre så langt hihi ;o)

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Michael Harrig Jensen

Det faktisk et godt spørgsmål, har også svært ved at finde steder :( ...


09 January  2012

Annette Falk Lund

Hej Anoukka, at have et godt netværk hjælper med at finde gode udstillingssteder. Det er lige som med alt andet, når man har brug for en ny bil, eller er blevet fyret og søger nyt job...

Og du er jo godt startet, du spørg i dette forum. Prøv at formulere for dig selv, hvilke steder du kunne tænke dig. Sigter du efter caf'éer, kunstforeninger eller biblioteker? I Danmark findes rigtig gode kunstmuseer og de er glad for når de får gode ansøgninger om udstillingstilbud. Naturligvis ønsker de et vist kunstnerisk niveau og har fokus på kunstnere med udstillingserfaring og et godt koncept.

Der er også gallerier, dem man laver kontrakt med og dem hvor man lejer sig ind. Jeg vil i Dragør er der et, hvor man kan leje sig ind. Gå på nettet og google, det er ikke svært at finde det. Kunstforeninger finder du også på nettet. Enten ringer du til dem og forsøger at gøre dem interesseret eller du køber dig her på myartspace en pakke, hvor kommer med i databasen.

Find ud af, hvad du ønsker og vil opnå med en udstilling. Det kan blive ret hurtig dyrt, ikke kun i penge men også regnet i tid. Vil du salge noget eller "bare" vise dine billeder frem?

Der er også forskellige kunstmesser rundt omkring i landet, hvor du kan købe en stand. Kunstmessen i Forum i København er en gallerimesse og det kræver at et galleri har dig som kunstner under kontrakt.

Håber du kan bruge alt det skriveri til noget. Når du er blevet lidt mere klart, så kan jeg måske komme med mere konkrete forslag.

mvh Annette


09 January  2012

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"