95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Britta Ortiz

Isefjordskunstnerne - Kunstdage i Pinsen 2015


20-05-2015 Vist: 255 gange.

Sammen med andre kunstnere fra kunstnersammenslutningen Isefjordskunstnerne udstiller jeg i forbindelse med Kunstdage i Pinsen 2015 i Søjlesalen, Kulturkasernen, Kasernevej 43, Holbæk.

Som kunstnere spænder vi vidt. Hvis du besøger udstillingen, vil du kunne se malerier i forskellige stilarter, keramik og grafik.  

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Mogens G. Lindenholt
Hej Britta, Endelig kunne jeg komme til vores eneste skærm, der går ud på nettet, da den har været fuldt optaget af min hjemmearbejdende kone, der arbejder med andres regnskaber. Moms, krav om færdige regnskaber, forår, nye planter og buske i haven, græsplæner m.v. kom hele tiden i vejen, men min kone får da pengene hjem til husleje, mad, farver og nye lærreder, så jeg kan være beskæftiget så længe :--) Men bedre sent end aldrig vil jeg alligevel sige tak for din interesse for mit billede "Frihedens illusion". Det er altid dejligt at få at vide, at andre synes om ens arbejde. Jeg har ikke været flink til at lægge nye billeder op i lang tid, men der vil snart ske noget. Jeg har haft travlt med nye billeder, noget gik skævt, andet gik godt. Samtidig har jeg ville have min hjemmeside op at stå, men den hjemmeside jeg nu er kommet frem til, har jeg p.t. ikke råd til,.men jeg vil ikke gå på kompromis, så hellere vente på en god udstilling med et godt salg :-) Mange hilsner Mogens
30 May  2015

LotusPsykhedelia
Dine billeder er bare fantastiske!
17 March  2017

Britta Ortiz
Tak for din kommentar LotusPsykhedelia.
20 March  2017

Vis flere

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"