95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Smykker-eva-lind

Ædle stene/og Guld og Sølv.


17-10-2013 Vist: 452 gange.

Ja hviken betydning kan det have, jeg har læst en del literatur om emnet,og synes det er spændende læsning. Jeg vil forsøge og beskrive stene og ædle metaller. Hvordan jeg tolker emnet.

Rav: er ikke en krystal, men en fosil, forstenet harpiks. Det indeholder brint og kulstof. Det kan gøres elektrisk, ved man gnider på det, herved forstærkes energien.

Ethvert sted på kroppen ethvert organ vil få varme energi ved man lægger rav over det. Folk der er sensitive overfor andres vibrationer, vil kunne bruge rav som beskyttelse.

Påstand?? nej læs al den litteratur om emnet. Jeg har læst Jette Holm om Krystaller og ædelsten.og Stenguiden, men er der en sten der tiltaler netop dig, er det selvfølgelig, den du skal bruge.

Koral: opstår i havet og er sammensat af utallige koraldyrs kalkskeletter. Rød koral rummer den stærkeste energi og følelse, Den giver varme i hjerte, så vi bliver venlige i omgivelserne.

Jade: Den grønne jade indeholder Kalcium,magnesium Silikat. Jadens glatte overflade forbindes med velvilje, Det er en hjertesten, giver tryghed, beskyttelse og forsikring om du kan alt.

Ametyst: Er en kvartskrystal, hvis klare violette farve skyldes indhold af jern, mangan og titan. det er en Sankt Valentins sten og sige at bringe ægteskabelig lykke .

Karneol: er en kvartsvaritet og kaldes sard, den er rød orange, sort falkeøje og tigerøje. Man fornemmer dens varme og styrke, den giver associationer til samhørighed, sandhed og ballance.

Turkis: er et mineral bestående af et vandholdigt alminiumfosfat med noget kobber. den lærer os at være uselviske. Fred, harmoni og skønhed opstår i os, når vi opnår kontakt med Turkisens energi.

Agat: forekommer i mange varianter, den består af silicumdioxyd og er oftest ugennemsigtig. den består af talrige lag af koncentriske og forskelligt farvede lag af kalcedon og opal. Alle Agater siges at styrke selvrespekten og give styrke.

Rosa Kvarts: Dens farve skyldes dens indhold af magnesium,Rosa kvartsen associationerom blidhed og kærlighed, og den lærer os tilgivelse  og giver tryghed.

Tigerøje: Samler jorden og solens energier..

Guld: associerer ofte med solen p.g.af den evige uforandrede udstråling. det er et dyrt materiale at arbejde med, så det er kun, hvis jeg har gamle smykker, jeg smelter om.

F.G. betyder at der er guld om en anden basismetal. jeg bruger altid sølv, hvor der er lagt en karat om. F.G.er et godt alternativt og da det er billigere , er det et  materiale, jeg har i min butik. det har et minus, det bliver slidt med tiden, men når der er sølv under, gør det ikke så meget....

Sølv: associerer til månen, sølvs flotte glød skal repræsentere et guidende lys,i vores personlige rejse, og sølv skulle afhjælpe negative energier.

3Tårns sølv som jeg arbejder med har samme energi som sølv.(925)

Glasperler, Ferskvands, Swarowski, Kinesiske, og Morano. er alle perler, som jeg har arbejdet med. Swarowski er kendt for sin slibning og klare farver. Morano er mundblæste. Kinesiske har mange klare farver...glasperler er kolde. Prøv at tage en halskæde på i ægte perler, og den vil have din kropstemperatur, dejlig varm.

Mine låse  er i sølv eller F.G. sølv.

Der er mange grunde til at arbejde med Ædle metaller og Stene, men skal jeg sige det kort: Ædle metaller lyser og føles rare at have på. Ædle stene transformerer energi, lys, varme og glæde.

Om man tror på energien,skal være usagt. men tænk på, når man køber smykker, kan jeg tåle at gå med dem...er det ægte metal, perler....eller ?????

Jeg er uddannet Socialpædagog og min hverdag var fyldt med kreative ideer. Jeg arbejder som autodidakt kunstner i dag, er på værkstedet hver tirsdag, Hvor jeg lærer alt om lodning og at sammensætte, valse, dreje og kreere smykker. jeg har haft udstilling på vores lokale bibliotek. været til flere salgsudstillinger..

venlig hilsen Eva Lind

 

 

 

 

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"