95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Per Corell

Per CorellPer Corell's kunst er unik og experimenterende. Forankret i håndværket, både det tradisionelle maleri og nye unike metoder. Du ser de samme motiver brugt i Per Corell's StreetArt hvor gadekunsten nu gennem 9 år, har været Per Corell's udstillings vindue på det lovlige stakit i Prinsessegade, hvor Christiania har foræret Per sit eget ny istandsatte stykke. En innovativ vinkel og en meget produktiv kunstner som har en stor indflydelse på den københavnske gadekunst. Vil du læse om hans nyeste udvikling der handler om fornyelse af vægmaleriet, -- læs hans Blog. 

"Jeg har tilbragt fire år på akademiet og har fem afsluttede projekter ved Statens værksteder for kunst og håndværk." Men derudover er Per Corell applikations udvikler af fortrinsvis arkitekt programmer, bådebygger har bla. undervist lærlinge i brug af 3D værktøjer, og har også udviklet en unikt avanceret byggemetode der i 2005 blev beskrevet i en stor artikel på kinesisk og engelsk, i det kinesiske arkitektur magazin ECC ( Essential Collection of Construction ) , sammen med flere af de avancerede tekniker der kom i brug ved bygningen af OL ikonerne. 3dh som metoden hedder, blev udviklet i forlængelse med flere perioder ved statens værksted for kunst.

Per Corell har de sidste 9 år arbejdet med Gadekunst, airbrush og udvikling af nye tekniker og mange af motiverne er eller har været i det offentlige rum i stor størrelse. Malerierne er som Gadekunsten overvejende portrætter, beskrivelser , udtryk, attituder, ofte meget stærke og hånd malede, Alligevel er de digitale værktøjer den naturlige udfordring i tilblivelsen, udfra en tilgang der handler om at det håndværksmæssige også gælder håndteringen af de digitale muligheder. Derfor afspejles dette også i hans gadekunst, hvor metoden, tekniken og et stærkt udtryk altid kendetegner værkerne. "Nutidig kunst er udført med nutidens værktøjer" Per Corell's tilgang til maleriet er innovativ og det er egne metoder og experimenter der først og fremmest har skabt mulighederne for de specielle motiv valg, Det er ikke kun den tradisionelle håndværks prægede kunst, perfekteret via de digitale værktøjer og med byggemetoden og ideen om "3dh" fuldføres visionen. Arkitekternes drøm om et nyt værktøj Også experimenteret og hans videre udvikling og udvikling af nye metoder, som bygger påblandt andet de tekniker, der blev brugt i den tidlige Pop kunst, fra før den amerikanske gren først  senere fik sit gennembrud, giver de resultater du kan se. Malerierne er ikke kun fotoshop grafik der så er printet, Grundlæggende er et malet værk, en unik Stencil et værk malet med Stencil og Airbrush , innovativt og realistisk, eller kinesisk Tush og pensel, eller flere tekniker sammen. Motiver og bagrund er StreetArt og Urban Art, Per maler på gaden i konkurence med Graffiti malerne og der er ingen større accept, end den StreetCredit, Graffiti malerne har givet , "Værkerne kan fint tale for sig selv, -- det er faktisk meningen med dem".

"På det sidste har jeg udviklet mange nye tekniker og jeg er begyndt at give farverne mere plads. Igen bruger jeg Gadekunsten som udstillingsvindue og de nye motiver vækker stor begejstring både hos Graffiti malerne og folk på gaden.  Det er vigtigt at malerene tager det offentlige rum i besiddelse på en ikke-akademisk måde, ikke Graffiti men via lovlige stakitter og billeder der kan skabe opmærksomhed på en anden måde end kunsthaller og Gallerier. Det er vigtigt for billedkunsten og også en stor inspiration når almindelige mennesker der aldrig ville besøge en kunst udstilling, får noget værdifuldt forærende, via den nye Gadekunst".

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"