95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Lærke Ramseyer

Lærke RamseyerJeg er en farveelskende radiograf på 27 år. Akrylmaling i vilde farver er mit fokus. Jeg elsker at glæde andre med mine farverige fantasier. Jeg har malet i 8 år ca. Og prøver hele tiden nye teknikker og ideer af. Dog maler jeg meget i perioder, da jeg skal have tid og ro omkring mig når jeg skal være kreativ. Jeg håber at nogen kan få glæde af mine billeder!

 Jeg er vokset op i en meget kreativ familie, med en mor der syr, maler, strikker, tegner, klipper osv. Jeg startede selv med at sy, men da jeg flyttede til København begyndte jeg at arbejde med akrylmaling, da jeg manglede farver på de tomme hvide vægge i boligen. Siden da har jeg arbejdet mig frem til min egen meget farverige, simple men betydningsfulde stil. Jeg kan godt lide de skæve ogsjove udtryk, men jeg har også arbejdet med mere tankefulde billeder. 

Jeg kan lide at glæde folk med mine billeder og mit mål er at folk skal smile når de ser de ting jeg laver. 

Til dagligt arbejder jeg med en helt anden form for billeder, da jeg er radiograf, så jeg lever af at lave billeder med røntgenstråler, men til min store hobby anvender jeg dog akrylmaling.

Jeg drømmer om at udstille mine billeder, men jeg har ikke kastet mig ud i det endnu. Jeg vil gerne nå ud med mine billeder og vise hvem jeg er.

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"