95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Pendula

PendulaJesper Hagerup: f. 1965,- bosiddende i Morud på Fyn. Uddannet skolelærer, med speciale i bl.a. sløjd og undervisning i billedkunst. Jeg har siden barndommen beskæftiget mig med al form for tegning, udskæring, intarsia og især grafiske udtryk - men maler nu kun primært. Abstrakte og fantasifulde udtryk - nogle siger med eventyrlige og drømmende strejf,- hvilket passer meget godt til min person :-) Men arbejder også til stadighed med de mere stramme og geometriske figurer og udtryk. Offentlige udstillinger: Assens Kommune 2008 Lægehuset Morud 2009 Odense Universitets-hospital 2010 Det fynske Galleri 2013

Maler primært med akrylmaling.

Og har mine helt egne kriterier for, hvornår jeg synes et billede er færdigt - og det er, når billedet fænger, drager ved både kortere og især længere tids beskuelse.

Alt må være i balance, uanset hvor abstrakt og "kaos-lign." det end fkan remtræde - og denne balance vil være der, om maleriet er fremkommet under en rolig seance, eller de perioder, hvor jeg har et mere aggresivt budskab at vise - foranlediget af livets både op- og nedture .. Som et pendul, der svinger frem og tilbage; deraf kunstner-navnet Pendula ..

Tak for opmærksomheden og på gensyn.

 

Jesper Hagerup

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"