95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Anni Koch-Knudsen

Anni Koch-KnudsenMine malerier er en blanding af personlige processer kombineret med mit indre legebarn udtrykt i farver og form. Deres formål er at berøre beskueren på de punkter, denne har brug for farve/formpåvirkningen yil at skabe harmoni, energi eller fred -de healer og udfordrer dig bevidst eller ubevidst.

Igennem mange år har maleriet været en del af min personlige udvikling som menneske og behandler. De mange billeder har hulpet mig til større selvindsigt, til at rense sindet for alskens påvirkninger og ikke mindst til at lege med farver og form - være i den spontane impulsive ubekymrethed.

Du kan bestille dit helt personlige billede til at hjælpe og støtte dig  på forskellig vis - gøre dig glad, give dig energi eller healing gennem sygdom, kriser ,. Det kan være et inspirationsbillede eller et meditationsbillede  - eller blot som dit billede til dit helt individuelle brug. Samme type billede kan bestilles til inspiration m.m.  på din arbejdsplads.

Jeg  underviser i intuitiv maling, maling til opløsning af stress og andre uønskede tilstande og maler egne billeder . Jeg kombinerer min maling og min erfaring som behandler og bruger maleriet til at gennembryde stilstand, blokeringer  - også for kunstnere der er kørt fast i deres udtryk.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"