95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Happycolours

Happycoloursjeg bliver inspireret af dagligdagens mange skønne ting, glæden i livet.. Humor og meget andet :) Mine malerier er stortset altid at finde med pangfarver og sjove motiver på.

Autodidakt billedkunstner, gift og mor til 3 dejlige krudtugler.

Jeg startede med at male i 2010, inden da havde jeg tegnet portrætter i godt 7 år. Efter et længere sygdomsforløb tog jeg fat i penslerne for at komme lidt væk fra hverdagen. Pludselig blev jeg draget ind i denne fantastiske verden fyldt med skønne farver, former og figurer.

Jeg kunne med ét udtrykke hvem jeg var på lærredet, mine følelser og til tider sære humor. Jeg fandt min helt egen stil, med masser af farver og sjove motiver - det gjorde og gør mig glad at male disse humørbomber.

Jeg har altid været lidt min egen. I folkeskolen var jeg også den der underholdte de andre med mine sære/sjove optrin, smil og latter.

2012 var et fantastisk år, min kunst blev for første gang offentlig gjort for andre og jeg blev taget fantastisk i mod, faktisk over alt forventning. Tænk at andre var så vilde med det jeg lavede, beskederne rullede ind, med at jeg gav dem smil på læberne. Sygdomsramte mennesker, med kræft & depressioner slrev til mig at de dagligt gik ind på min side for at få smil på læberne i deres ellers grå hverdag. Jeg føler mig beæret over at være med til at gøre andre glade, det er jo i sig selv kæmpe stort.

Tak :)

Men enden ville ikke tage der, i 2012 vinder jeg også månedes maleri hos kunstnerklubben 2 gange og deltager derfor i år (2013) i årets kunstpris. Fantastisk :)

Mine værker er som mine små børn, de er en del af mig, mine tanker, følelser - et maleri er en lang proces. Inden de kommer til udtryk på lærredet, har de været igennem en længere proces af tanker, ned til mindste detalje. Derfor tager det også meget hårdt på mig, når jeg ser at andre ligefrem kopiere mine værker. Det er efter min mening meget respektløs at man ikke respektere ophavsretten som er lavet til kunstnere for at beskytte deres værker.

" Jeg mener ikke der skal være regler og retningslinjer i kunst. Hvis du virkelig føler det du kreerer kommer fra hjertet, er det allerede et mesterværk. Der er ikke noget mere givende end at eksperimentere med farver, former og figurer. Tag et skridt tilbage når du er færdig og hav en følelse af kunstnerisk realisering"

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"