95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Flemming Rene Rasmussen

Flemming Rene RasmussenI dag maler jeg jævnligt og har derfor lyst at fremvise mine værker. Kunst har altid fyldt meget i vores familie. Min mor malede for det meste collager, min storebror malede med oliefarver og var enormt talentfuld. Min datter Mette maler med akrylfarver og til tider olie, og har udviklet sig meget efter hun har været på kunstskole i Holbæk. Mig og min datter Mette kan finde på at male de samme værker med gode resultater. Vi maler både abstrakt, naturalistisk og fantasi malerier. Vores næste skud på stammen bliver nok vores barnebarn som udvikler sig lovende på det område. Som 16 år fik jeg mine første værker udstillet i diverse virksomheder. I mange år brugte jeg oliefarver, men er nu gået over til akvarel og akryl. Jeg har gennem tiden udstillet en del steder fx et hospital, Kuben (København), Novartis og Københavns Lufthavn, Novia Lounge og CPH Lounge, som har nogle af mine værker. Størrelsen af mine værker svinger mellem 20x20, 30x30, 40x40, 50x50, 60x80, 80x80 og 100x100, Til tider endnu større.

 Kunst har altid fyldt meget i vores familie. Min mor malede for det meste collager. min storebror malede med oliefarver og var meget talentfuld. Min datte Mette maler med akryl og til tider med oliefarver. Mette har udviklet sig meget efter hun har været på kunsskole i Holbæk. Mig og min datter kan finde på at male på de samme værker og med godt resultat. Vi maler begge både abstrakt, naturalistisk og fantasi malerier. Vi har også usstillet nogle steder sammen.  

Som 16 år havde jeg mine første malerier udstillet i et par virksomheder. I mange år har jeg brugt oliefarver men er nu gået over til akrylfarver og til tider akvarel. Jeg har gennem tiden udstillet i privaten, hos et hospital, Kuben (København), Novartis og Københavns Lufthavn, Novia Lounge og CPH Lounge som har nogle af mine værker hængende. Størrelsen af mine værker svinger mellem 20x20, 30x30, 40x40, 50x50, 60x80, 80x80 og 100x100, til tider endnu større.       

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"