95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til solveighvidt.dk

solveighvidt.dkJeg er illustrator og billedkunstner på solveighvidt.dk - Jeg elsker at udvikle spændende kompositioner og visuelt fortælle nærværende historier fra hverdagen, selvfølgelig, blandet med humor og varme, gerne med et twist.

 - Jeg elsker at udvikle spændende kompositioner og visuelt fortælle nuværende historier fra hverdagen, selvfølgelig, blandet med humor og varme. Jeg elsker historier fra hverdagen, de små og store ting, der sker på en almindelig dag – Den skøre episode, den kedelige, den almindelige, den åbenlyse, den ret pinlige ... Og nogle gange forestille sig, hvad der kunne være sket i stedet for og kan ske med et lille twist.

Det er meget vigtigt for mig at blande flere forskellige materialer og få det til at fungere sammen i en helhed. Jeg bruger akrylmaling, kridt, tush, grafit og forskellige slags papir, stof, fotokopi og andet med interessante teksturer eller motiver for collage. Jeg kan godt lide dybde, kontrast, og det rå udtryk, der opstår ved at blande materialerne sammen.

Jeg laver udover egne illustrationer og malerier illustrationer til magasiner og bøger, løser forskellige grafiske opgaver, både de tekniske og de mere designmæssige løsninger.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"