95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Jesper Merlit

Jesper MerlitJesper Merlit ( født - 1972 ) Billedkunstner/multikunstner/designer bosat i Ry. - Uddannet grafisk designer fra ATS i 2003. - Jeg har malet siden 2010. - Akrylmaling er mit foretrukket medie.

Jesper Merlit ( født - 1972 )

Jesper Merlit er uddannet grafisk designer og er bosat i Ry. Han begyndte relativt sent at interessere sig for at male i en alder af 38 år og har lige siden eksperimenteret med forskellige udtryk og stilarter. Jesper er autodidakt billedkunstner og maler fortrinsvis portrætter og abstrakte malerier med akryl.


Portræt

Jesper Merlits farverige portrætter fæstner og indkapsler sig i bevidstheden som et intens stilbillede af den moderne mode og popkultur. Man kan ikke lade være med at blive draget af de stilistiske, men alligevel karismatiske malerier som Merlit portrættere. De er både længselsfulde og fængende, som var de taget ud af et klassisk mode eller livsstilsmagasin. Man fornemmer på samme tid en vis dybde og intelligent tilstedeværelse af ironisk distance i hans arbejde.


Abstrakt

Jesper Merlits abstrakte univers er et smeltedigel af dynamiske farvekompositioner der skaber ro og balance i underbevistheden. Samtidig mestrer Merlit udadtil at skabe en kontrastfyldt form af aggressiv intensitet, der bringer bevægelse og udtryk til maleriet. Merlit arbejder meget med komplementærfarver og retningsbestemte farveskalaer som et underliggende genkendelses princip i hans formsprog.


Surrealisme

Indimellem de to førnævnte genrer "Portræt og Abstrakt" kiler Merlit gerne nogle surrealistiske klodser ind i form af værker, som har et dybereliggende centralt budskab. 
Med andre ord -vil man ind under huden på Jesper Merlit og afkode hans surrealistiske billedsprog, skal man forstå hans visuelle koncept kontra de metaforiske banaliteter Merlit gør brug af i kampen om et kompositorisk verdensbillede. Intet er, som det ser ud til at være!

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"