95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Sine W.

Sine W.Jeg elsker farver og kontrast mellem det søde, det rå, stort og småt, lige og skævt, mørkt og lyst og det imellem. Leg med ord, tekster, spørgsmål, fortællinger og symboler sætter ofte prikken over i´et for mig.

Mit navn er Sine Weissschädel, jeg er bosat i landsbyidyl 8 km fra Aarhus Domkirke. Jeg er uddannet cand. pæd. i pædagogisk psykologi og arbejder til dagligt med mange forskellige typer af mennesker i en skøn blanding af alder, køn og etnicitet. Jeg bruger rigtig meget sproget i min dagligdag i temadage og samtaler, så derfor er det skønt med billedkunstneri, som giver mig ro og tid alene, når arbejdet består af tale.

Jeg har for alvor arbejdet med akryl på siden 1996. Jeg er autodidakt og det har givet mig frihed til at finde min vej til min stil. Det har ligeledes udfordret mig undervejs og til frustreret mig, når der er opstået en fornemmelse af at håndbremsen har sat sig fast! Med tiden har jeg opdaget at det er en dialog mellem mig og maleriet, jeg kommer med noget og maleriet kommer med noget til mig og så skal jeg forsøge at tage imod og arbejde i forlængelse af det. Jeg skal derfor være klar til at afgive magten og kontrollen og det er ikke en naturlig del af vores kultur og derfor en god øvelse for mig. Farvernes univers facinere mig, fordi det er så uendeligt og grænseløst. Collage teknikkernes muligheder er min gode følgesvend i samspil med farverne bliver malerierne til. Jeg har undervejs taget forskellige kurser, som i dag alle er en del af mine malerier. Et par gange om året afholder jeg workshops, som altid også bevæger sig ud af tangenter jeg ikke havde forudset.

Jeg glæder mig til, at være en del af Myspace.dk

Kærlig hilsen

Sine Weissschädel

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"