95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til nielssteen

nielssteenUdstiller som prækvalif.kunstner på ArtNordic 2015.

Med på InterARTfestival i Kerteminde 2014,

Med i Tom Jørgensens "101 Kunstnere 2014".

Medlem af "JYDERNE" og dansk/svensk gruppe "VARIABLERNE"

Været med på KP flere gange.

Solgt til bl.a 8 kommune , dronning Margrethe m.fl.

www.nielssteensorensen.dk. 

Pallisgårdvej 1, 7600 Struer. 20234009. nielssteens@gmail.com 

Niels Steen Sørensens billeder er rå,  temperamentsfulde og alligevel følsomme og styrede. De giver beskueren adgang til en meget personlig sansning af verden, og de stiller flere spørgsmål end de besvarer.

Arbejdsprocessen er på sit tidlige stadium løs. Gennem et utal af skitser leder kunstneren efter glimt af ægthed. Når kunstneren er tilfreds med en skitse overføres den til maleri. I processen fra miniature til storformat transformeres billedet endnu engang. Der ligger således en lang vej med mange stadier til grund for hvert  færdigt værk.

Billederne indeholder på den ene side fantastiske, eventyrlige og til tider uhyggelige elementer, der både kan føres tilbage til en barndom med flugt ind i ensomhedens fantasiverden  og til  det præg enkelte virkeligt  barske oplevelser med angst og svigt har efterladt  i  hans sind.

--- og på den anden kan man i hans billedverden se  hans store interesse for og viden om verden. Han søger sammenhænge mellem tilsyneladende hinanden fremmede faktorer på tværs af    tid og grænser, mellem klima, geologiske facts, politiske tanker set gennem et  intuitivt sind fascineret af SiFi.

Det humanistiske menneskesyn, der ligger til grund for Niels Steen Sørensens arbejde er, at mennesket befinder sig i en hastigt eskalerende konflikt ,mellem urmennesket  og en moderne teknologisk verden med krav om effektivitet og konstant omskiftelighed. Niels Steen Sørensen mener, at mennesket anno 2015 stadig trives bedst omkring lejrbålet, og hans kunst skal ses som udtryk for dette paradoks

Det færdige kunstværk er måske blot virkeligheden ufiltreret og forvrænget .

 

 

 

 

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"