95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til Lena Untidt

Lena UntidtHeste og kunst har altid haft en central plads i mit liv. Derfor er det naturligt for mig at forene disse to interesser. Hver gang jeg vælger et nyt materiale, får mine hesteskulpturer et nyt udtryk, og det er netop det som er drivkraften.

Siden 2009 har Lena Untidt specialiseret sig i at lave hesteskulpturer i forskellige materialer, dog med jern som det foretrukne, men både mixede materialer som papmaché og messing, bronze og trærødder har været gennem Lena’s hænder. Udfordringen ligger i materialet.  En rusten rulle jerntråd eller en flad jernplade skal der pustes liv i, så en hest med sjæl og udtryk står færdig. Lena har været fascineret af heste lige siden sin barndom.

 Lena’s seneste udstilling var med deltagelse på Hotel Mercure, Caen i Normandiet. Udstillingen blev afholdt i anledning af Wold Equestrian Games 2014.  I sept. 2013 deltog Lena Untidt påThe Mall Galleries i London , hvor hun udstillede som medlem af kunstnersammenslutningen The Society of Equestrian Artists. Men også Paris har været besøgt i 2012, hvor hun udstillede som medlem af kunstnergruppen ArAnimA. Her i Danmark har Lena udstillet i Farum Kulturhus 2 gange, senest i maj 2014. Frederiksborg Centret i Hillerød har været flittig besøgt. Her har Lena Udstillet flere gange, både på Hestemesser og Kunstmesse.  Lena udstiller fast hos Galleri X i Rungsted, hvor kan man altid betragte én af hendes hesteskulpturer.

 

 

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"