95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...
Skriv til HMR-kunst

HMR-kunstDet er mange år siden jeg mærkede den første lyst til at skabe noget, være originel. I starten kom det til udtryk i design af tøj. I at flytte til bl.a. Grønland, Norge og Sverige. Nu bruger jeg erfaringen fra mit liv til at udtrykke mig i billeder. På lærred, papir eller sten. Se min hjemmeside!

Jeg har altid været kreativ. I 80'erne i Norge, startede jeg med at udstille på biblioteker og i 90'erne i Sverige var jeg "knalle", en der solgte ting på markeder.

Egne træting der var malede, silketørklæder og børnetøj alt efter eget design. De sidste 3 år har jeg udstillet mine tegninger og malerier her i Danmark.

Jeg elsker at udtrykke mig i billeder. Måske er betydningen ikke kun det du lige ser. Selvom det måske er delvis naturalistiske motiver.

Det er meningen man skal bruge sin fantasi og sunde fornuft når man betragter arbejderne. Især tuscharbejderne, som er detaljerede og som siger en masse.

Nyd også kattestenene som kan ligge og lyse op i udestuen, eller en skyggeplads i haven. De nyeste er malet med tagmaling, og burde holde til lidt af hvert, udendørs.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"