KunstnerKontakt

  • Udviklet i samarbejde i med kunstforeningerne
  • Præsentér din kunst for +120 udstillingsmuligheder - med 1 klik
  • Inviter kunstforeningerne til dine udstillinger
  • Vi sparer dig for tid ved skrivebordet
  • Laaaangt billigere end Post Danmark
  • Kræver ikke viden om IT
  • Vi sender ud 10 gange om året, Juli og December udsendes der ikke

Det koster kun 19 kr pr måned

Det er nemt og du sparer både tid og penge!

"Jeg har fået fire udstillinger med KunstnerKontakt"

"Jeg har via KunstnerKontakt fået aftale om at udstille på B&O i Struer
og på Odsherred Kommunes tre administrationscentre."

Simon Spang-Hanssen


Sådan virker det

1. Du opretter din profil

Når du har købt adgang til KunstnerKontakt, kan du straks efter sætte din profil op, med den kunst du allerede har på din MyArtSpace-profil. Derudover bliver du bedt om at indtaste en række andre oplysninger, som vi ved foreningerne efterspørger. Fx kontaktoplysninger, hvor mange værker du har osv.

2. Den bliver vurderet

Foreningerne modtager månedligt en email fra os der inviterer dem ind på siden. De har selv aktivt tilmeldt sig - så der er ikke tale om uønsket post. Emailen indeholder et link indtil oversigten på KunstnerKontakt.dk og en liste med værker af de kunstnere der har bestilt ekstra eksponering.

3. I laver aftale

Foreningerne gennemser profilerne og kontakter dem de ønsker at udstille. Hver måned laver vi en ny liste, men foreningerne har altid adgang til de tre seneste lister. Derfor kan du godt blive kontaktet senere - hvis du altså ikke bliver det lige med det samme.

Kan jeg ikke bare gøre det selv? Jo...


...men læs lige dette før du bruger tiden og energien på det forkerte

Et eksempel:

Du ønsker finde og kontakte 60 sjællandske kunstforeninger og høre hvad de ønsker at modtage i en ansøgning - hvis de da overhovedet modtager uopfordret materiale. Du bruger lavt sat 10 minutter i snit pr. forening inklusiv E-Mailkorrespondance - i alt 10 timer.

Du laver derefter ansøgninger som du sender af sted. Det tager 30 minutter for den første ansøgning og derefter 5 min i gennemsnit - altså godt og vel 5 timer.

Har du let ved at udnytte mulighederne i Word, kan du også sætte det op i et lækkert layout, ellers ender du måske med et resultat du ikke selv er helt tilfreds med.

I alt løber det op i 15 timers kontorarbejde.

Du kunne også lade os gøre det sure arbejde
og bruge de 15 timer i atelieret i stedet.


"Fantastisk at kunne bruge tiden på at male i stedet for ansøgninger!"

"Jeg har netop afleveret en udstilling hos Rambøll i Odense - kontakten dertil fik jeg via Kunstnerkontakt / MyArtSpace, så TAK for dette tiltag. Det er fantastisk at kunne bruge sin tid på at male, i stedet for at fremsende ansøgninger om udstillinger :-)"

Charlotte Eland

Kort fortalt: Præsenterer din kunst for de rette mennesker


Det er let for dig men også for kunstforeningerne

Kunstnere vil helst bruge tid på at skabe god kunst og udstille den - og kunstforeningerne vil helst bruge tid på at lave udstillinger med god kunst.

Ingen af parterne ønsker at bruge for meget tid foran computeren - og derfor er KunstnerKontakt et fantastisk tilbud.

Med KunstnerKontakt kan du med få klik få præsenteret din kunst for foreningerne.

Du kan også vælge at sende en invitation ud til kunstforeningerne, så har du en udstilling eller tilbyder du firmaevents og vil du gerne gøre kunstforeningerne opmærksom på dette, gøres det på få minutter med denne service.

KunstnerKontakt.dk er udviklet i samarbejde med kunstforeningerne - så du har garanti for at en ansøgning med KunstnerKontakt indeholder det den skal og at den bliver taget seriøst.

.

Der er mere endnu!
KunstnerKontakt er en service, der bringer din kunst ud til pt 129 kunstforeninger ved få museklik. Væk med kontorbøvl og kuverter - klar det hele online på få minutter og brug i stedet tiden i atelieret.

De foreninger vi samarbejder med har selv tilmeldt sig KunstnerKontakt, så din ansøgning er mere end velkommen. De er geografisk placeret i hele landet, men du vælger selv hvilke områder, du ønsker at udstille.

129 foreninger Se hvem de er lige her...
797 årlige udstillinger
16117 medlemmer
6.825.601 kr. i årligt kunstbudget