95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Lad børnene hoppe ind i kunstens verden


af 1234 26-03-2019 Vist: 900 gange.

Mange af os er nok først begyndt at værdsætte kunsten i løbet af voksenlivet. Mange af kunstens finere detaljer og dybere meninger bliver først åbnet op for os, når vi når et punkt, hvor vi kan tænke abstrakt over verden og os selv.

Børn har et lidt simplere verdenssyn, men det betyder ikke, at de skal holdes væk fra alle kunstens gaver. Det er måske på et simplere plan, men børn er også i stand til at kunstnerisk udtrykke dem selv og deres kognitive tilstand. Når et barn starter med at tegne, så er det bare streger hist og her, da barnet ikke har kapacitet til at tænke over noget og derefter udtrykke det.

Men når de bliver 5 år, når de et punkt, hvor de kan indtage deres nærliggende miljø og videreformidle det (det er derfor børn i denne alder tegner deres familie). En god måde at hjælpe barnet på vej mod det artistiske er at give dem midlerne. Et rigtig godt middel er modellervoks – læs mere om, hvordan du inkorporerer modellervoksen her.

Hvad kan modellervoks give dit barn?

Modellervoks er et perfekt middel til at lære barnet at udfolde sig artistisk:

  • Barnet synes det er sjovt at lege med modellervoks, og glæde booster indlæringen (barnet vil hellere holde fast i kunsten, hvis det er sjovt).
  • Modellervoks er meget flydende i dets muligheder. Da barnet ikke endnu er god til at udtrykke sig præcist, giver modellervoksens substans mulighed for at kreere mange forskellige, upræcise former.
  • Børn har en lav koncentrationsevne, men modellervoksen sørger for, at de hurtigt kan skifte mening, ødelægge det de havde gang i og starte helt forfra.

Kunstnerisk udfoldelse fra barnsben kan blandt andet være med til at øge barnets kreativitet i voksenlivet – ligesom tidlig læselæring giver bedre skrivefærdigheder i voksenlivet.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"