95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Når kunst og computerspil går hånd i hånd


af 1234 14-06-2019 Vist: 827 gange.

Kunst kan være mange ting, og er i særlig grad svært at definere. Skal det provokere, være kønt for øjnene, have noget på hjerte, eller måske noget helt fjerde? I sidste ende er det en subjektiv holdning, der er op til den enkelte person at tage stilling til. Ønsker du at flytte med eller lege med grænserne for, hvad du betragter som kunst, kan du med fordel læse med nedenfor. Her er opstillet en række grunde til, hvorfor computerspil og kunst faktisk på mange måde er to dele af samme verden.

 

Derfor passer computerspil og kunst sammen

Der er mange gode grunde til, hvorfor computerspil og kunst passer sammen. Ligesom film, bøger eller malerier er computerspil en udtryksform, der ofte bruges til at fortælle en historie. Her er det dog den aktive beskuer, der er i fokus, og som på den måde næsten selv bliver en del af kunsten. Computerspil kan være visuelle mesterværker, de kan have noget på hjerte, et samfundsmæssigt budskab eller på anden vis have rig mulighed for at tolkes. Det er ofte en blanding af forskellige sanseindtryk - lyd, lys, billede og mere - der får dem til at skille sig ud og bevæge folk.

 

En række eksempler

Naturligvis kan det ikke være alle computerspil, der nødvendigvis kvalificerer sig til titlen kunst. Men selvom det er op til den enkelte at definere, er der her samlet en kort liste over nogle af dem, der kunne konkurrere om titlen.

 

  • The Stanley Parable
  • Inside
  • The Beginner’s Guide
  • That Dragon, Cancer
  • Undertale

 

… og mange flere, du med fordel kan undersøge!

 

Er du blevet overbevist om, at kunst og computerspil faktisk sagtens er begreber, der kan passe sammen, eller er du blot blevet nysgerrig omkring hele computerspilsuniverset, skal du ikke fortvivle. Find inspiration her, for eksempel til dit næste kunstværk eller bare generelt.

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Tidligere kommentarer

Hacker
When you are fell the bored and no more option are available to you have change our mind roblox hack pone time play then you are fan of this games website.
03 July  2019

luciham20
Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed reading your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feed and I hope you post again soon. mcpe mods
09 August  2019

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"