95 % af vores kunder anbefaler NemmeHjemmesider for brugervenlighed og god support! Klik her og prøv helt gratis...

Hvad gør du, når du har glemt at købe julegaver?


af 1234 09-10-2019 Vist: 889 gange.

Du kender det sikkert godt - julen nærmer sig, men du har været så optaget af dine egne projekter, at tanken om julegaver er noget, du helt har glemt. Nu står du så med en deadline over hovedet, uden nogen ide om hvad du skal finde på at give alle dem, der betyder noget for dig. Men fortvivl ikke - der er hjælp at hente!

 

Følg ønskelisten

Først og fremmest er det en god ide at følge ønskelisten, hvis der altså er sådan en. Her er du sikret, at det er en gave personen har brug for - eller i hvert fald en de gerne vil have.

 

Kig efter hjælp online

Har du ikke fået en ønskeliste, er det heldigvis ikke game-over. Der er nemlig masser af hjælp at hente online, b.la. her, hvor du kan få en masse gode inputs til julegaveideer.

 

Giv en sjov gave

En gave der bringer et grin med sig, når den bliver åbnet, er altid et hit. Du er nok den, der bedst ved, hvad der kan få de forskellige personer, der skal have en gave, til at grine - tit er det noget, der kan kobles sammen med nogle oplevelser, som I har haft sammen.

 

Du behøver ikke give noget du ikke har råd til

Der er ingen regler om, hvor meget en gave skal have kostet for at være god. Ja, den behøver slet ikke have kostet noget overhovedet. Gaven kan være hjemmelavet, noget du har fundet i en billig genbrugsbutik, eller noget helt tredje der ikke sætter din økonomi overstyr.

 

Stol på jeres forhold

Når du skal give en gave, skal du også huske, at det er tanken om, at du har givet en gave, der betyder noget. Derfor behøver du ikke bruge alt for meget stress på julegaverne - de skal nok blive glade uanset!

Skriv en kommentar

Du skal være logget ind for at kunne skrive en kommentar.

Lav din egen hjemmeside med NemmeHjemmesider.dk

Gitte fra sønderjyskhundeklip.dk "Jeg er utrolig imponeret over jeres utrolig gode service"